torstai 27. joulukuuta 2012

Häirikölle tiedoksi!

Helsinkiläinen nuori mies, joka olet aikaisemminkin härinnyt kirjoituksillasi blogiani, voisitko ystävällisesti lopettaa asiattomien kommenttiesi kirjoittelun! Olet luvannut jättää häiriköinnin! Vanhempasikin ovat luvanneet valvoa nettikirjoitteluasi. Toivon, että pysyt lupauksessasi! Jos sinulla on paha olla, niin pura pahaa oloasi vaikka sähköpostiini. Tarvitset apua! Rukoilen mielesi parantumisen puolesta!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sivulta on kadonnut kommenttini ja sinunkin kommentit !

Paavo Hautala kirjoitti...

Näin on käynyt. Jos sinulla on oma sähköpostiosoite, niin voit kirjoittaa minun sähköpostiini, mutta toisten sähköpostien tai toisten kotisivujen tai blogien kautta et voi kirjoittaa minulle tarkoitettuja viestejä, jotka edelleen sisältävät pelkkää kiroamista ym. roskaa. Suosittelen sinulle psykiatrista hoitoa. "Amatöörit" eivät pysty sinua auttamaan. Käänny kaikesta sydämestäsi Jumalan puoleen ja huuda Häntä avuksesi!

Anonyymi kirjoitti...

AAAaaa

Paavo Hautala kirjoitti...

Rukous sinun puolestasi!
Rakas Taivaan Isä. Sinä tunnet tämän kaverin, joka on lähettänyt pienen viestin. Hän varmaan kaipaa pientä rohkaisua ja huomiota. Lähetä Herra sitä apua mitä hän tarvitsee tällä hetkellä. Anna hänelle kaikki hänen syntinsä anteeksi. Puhdista hänen sisimpänsä kaikesta pahasta. Anna hänelle ilo, rauha ja rakkaus. Puhdista hänen menneisyytensä tuomat mustat tahrat lumivalkeiksi. Anna uusi sydän ja uusi vahva henki. Tee tästä ystävästä uusi luomus. Paranna kaikki hänen sairautensa, kipunsa, tuskansa ja vammansa veresi ansioiden tähden. Puhdista hänen ruumiinsa sinun Pyhän Henkesi temppeliksi. Tule Jeesus ja pelasta tämä kaveri sinun lapseksesi. Kuule tämä rukous Jeesuksen Kristuksen nimessä, Aamen!