torstai 7. kesäkuuta 2012

Toimintaamme mainostettiin lehdessä!

Koillismaan Uutisissa oli tänään kaksi ilmoitustamme ja kaksi kirjoitusta. Kaksi niistä koski kesäjuhlia Kuusamon lukiolla ja kaksi huomenna ovensa avaavaa Karpalo-Kirppistä. Toivomme molempiin tapahtumiin runsasta osanottoa. Olen tänään touhunnut koko päivän Kuusamon lukiolla ja valmistellut juhlaa. Kaikki on viimeistä silausta lukuun ottamatta valmis. Kuusamon lukiolle on helppo valmistella juhla, koska koulun tilat ovat erittäin viihtyisät, kodikkaat ja toimivat. Musiikki-ihmiset harjoittelivat lauluja ja eräs neuvottelukokoukseen saapunut mies kiinnostui lauluista niin paljon, että halusi tietää, mitä on tekeillä? Hän otti pöydältä juhlan käsiohjelman ja kiinnostui tulemaan huomenna juhlaan mukaan. Sinäkin olet tervetullut. Rukouspuutarhahetkeen olen varannut pienen henkilökohtaisen yllätyksen kaikille! Olette kaikki lämpimästi tervetulleita tilaisuuksiimme!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, Paavo, lähetys tuli perille ja käsiohjelma oli teidän juhlastanne mukana. Voin seurata siitä mitä tapahtumia teillä juhlissa kulloinkin on. Oletpa sinä, Paavo, nuorentunut viime näkemältä, lehtikuvasta päätellen ilo ja terveys näkyy sinusta ulospäin. Jumalan Hengen kosketusta jokaiselle juhliin osallistujalle henkilökohtaisesti toivottelee Raija

Paavo Hautala kirjoitti...

Juhla alkoi tänään. Alussa oli vähän ongelmia tekniikan kanssa, mutta kaikki suunniteltu ohjelma meni lopulta hyvin. Kuulimme hyvää sanaa ja laulut olivat iloisia ja reippaita. Väkeäkin oli ihan mukavasti, vaikka lehti-ilmoituksesta oli jäänyt kelloajat pois. Kirppiksen avajaisilmoituksesta oli jäänyt osoite pois, joten siinäkin tuli ongelmia. Asiakkaita kävi kuitenkin yli sata. Huomenna juhla jatkuu aamusta iltaan saakka. Toivottavasti saamme aurinkoisen ja lämpimän sapatin. Nähdään huomenna! Kiitos Raijalle esirukouksista!

Anonyymi kirjoitti...

Onpa hyvä, että ihmiset ovat löytäneet kirppiksen vaikka osoite puuttui.
Meitä hellittiin aurinkoisella ja lämpimällä säällä tänään ja juhlasapatti olikin ihan, kun saimme osallistua Herran Pyhälle ehtoolliselle.
Ensi viikolla on kesäjuhlat Jyväskylässä. Ikävää, kun en pääse sinnekään tämän polven vuoksi.
Jos ei tule aurinkoista ja lämmintä säätä huomiseksi teille sinne, niin Jumalan sana ja laulut varmasti tuovat valoa ja lämmittävät sydäntä.
Jumalan hoidossa on hyvä levätä. Raija

Paavo Hautala kirjoitti...

Juhlat menivät hyvin. Terho sanoi, että lasten lautta- ja veneretki menivät myös nappiin. Sää ei ollut kuitenkaan kovin lämmin, mutta ei onneksi satanut vettä. Kiitos Herralle kaikesta, mitä koimme, näimme ja kuulimme. Juhlapaikan järjestelytyöt jäivät huomiselle päivälle. Kiitos kaikille juhlan vastuuhenkilöille uhrautuvasta työstänne yhteiseksi iloksemme. Kiitos kaikille puhujille hyvistä puheista!