tiistai 5. kesäkuuta 2012

Karpalo-Kirppis avataan perjantaina 8.6.2012 uudessa paikassa

Olemme saaneet uuden Karpalo-Kirppiksen siihen kuntoon, että voimme pitää ensi perjantaina 8.6.2012 klo 10.00, avajaiset. Karpalo-Kirppiksestä tuli tosi hieno ihmisten kohtaamispaikka. Piipahtaessani siellä tänään, tapasin kaksi ihmistä Vantaalta. He tekivät pieniä ostoksia ja olivat hyvin iloisia löytämistään tuotteista. Erittäin kaunis pyöreä lasinen kissankellotaulu ja hyväkuntoinen poppanaliina lähtivät Vantaalle, muistona Kuusamosta. Lämpimät hymyt ja kädenpuristukset kertoivat tyytyväisistä asiakkaista ja tyytyväisestä kirpparimyyjästä. Kati ja Ari ovat tehneet arvokasta työtä suurella sydämellä. Toini ja minä olemme avustaneet jonkin verran Katia ja Aria järjestelytöissä, mutta suurimman työn ovat tehneet Kati ja Ari. Lähetän heille suuret kiitokset, näin blogin välityksellä. Avajaisissa tarjoamme asiakkaille Karpalo-mehua! Koko viikon ovet ovat olleet auki järjestelyjen aikana ja ihmisiä on poikennut katsomaan, mitä on tapahtumassa Ouluntaival 2:ssa. Olen nähnyt toimistoni ikkunasta, kuinka asiakkaita on mennyt ovesta sisään. Työhuoneestani on suora yhteys Kirppikselle. Tämä tuntuu hyvältä! Samalla voin rukoilla ihmisten puolesta, että Herra siunaisi heitä runsaasti! Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita pejantaina 8.6. pidettäviin avajaisiin!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Taivaan Isälle Hänen huolenpidostaan, että kirppistoiminta jatkuu Kuusamossa.
Voimia ja iloa Herrassa Katille ja Arille kirppiksen vapaaehtoistyöntekijöinä. Jumala siunaa kylvön, jota asiakkaiden sydämiin jää kohdatessaan teidät.
Paavo, sinulla onkin oikein aitiopaikka siellä omassa toimistossasi, ehditköhän kohta muuta tehdä kuin rukoilla asiakkaiden puolesta, joita tulvii kirppikselle.
Jumala hoitaa asiamme aina parhain päin, olkaamme rohkeita Herran työssä ja ottakaamme uusia haasteita vastaan rukoillen. Raija

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos rohkaisevista sanoistasi. Meillä on nyt hieno kirppis ja se on lähtenyt hyvin pyörimään. Perjantaina 8.6. on kirppiksen avajaiset, jonne toivomme runsasta osanottoa. Kiitos, Raija, muistamisesta ja rukouksistasi. Ne kantavat meitä. Kirti

Paavo Hautala kirjoitti...

Ari keksi, että myymme kirppiksellä heinäseipäitä. Hän hankki niitä myyntiin ainakin 40 kpl. Myymme niitä 3,- €/kpl. Mukava nähdä ensi perjantaina, että lähtevätkö asiakkaamme kikrppikseltä heinäseiväs kainalossa. Kiitos Raijalle ja Kirstille kommenteistanne!