tiistai 19. kesäkuuta 2012

Pajutöitä juhannuspuutarhaan!

Ari lähti tänään autollani, jossa oli peräkärry perässä, hakemaan Kalevi Kolun tekemiä hienoja pajutöitä Kirppiksellemme Äänekoskelta. Kalevi on taitava mies värkkäämään pajusta kaikenlaisia töitä. Parin päivän päästä voitte tulla niitä katsomaan ja hankkimaan itsellenne ja laittamaan juhannuspuutarhanne kaunistukseksi.

5 kommenttia:

Aila kirjoitti...

Sieltä teiltä ostamamme pajuenkeli oli talven säiltä suojassa pianon päällä, mutta eilen vein sen ulos, verhosin "kukkaruukun" muovilla ja istutin siihen kokeeksi lemmikin. Saa nähdä, miten kauan pysyy hengissä. Samettikukan voisi tietenkin laittaa tilalle jos/ kun lemmikki nääntyy.

Paavo Hautala kirjoitti...

Enkeli lensi ulos! Lemmikki olisi enkelimäisen herkkä kukka ja kaunis sellainen.
Puutarhamme kahteen omenapuuhun on tullut aika paljon kukkia. Kirsikkapuussa on myös monia nuppuja.

Anonyymi kirjoitti...

Minulla ollut pajukarhu kaksi vuotta ulkona, kesät ja talvet. Karhu tykkää erityisesti sadepäivistä näin kesällä. Talvella kopsuttelin lumet pois karhun päältä.
Ostin sen ensimmäiseltä kirppisreissulta Kuusamosta tuliaisiksi tänne Savoon.
Onpa mukava, kun kirppikselle tulee taas pajutöitä myyntiin. Niitä asiakkaat kyselivätkin jo viimeksi, kun olin siellä pääsiäisen aikoihin. Raija

Paavo Hautala kirjoitti...

Meidänkin pajutyöt olivat talven ulkona. Osa töistä oli kuitenkin kasvihuoneessa, ettei lumen paino tärvellyt niitä. Hyvin ovat säilyneet

Paavo Hautala kirjoitti...

Ari tuli tänään takaisin Kuusamoon. Matka Kuusamosta Äänekoskelle ja takaisin meni hyvin. Peräkärry ja auton takakontti olivat täynnä hienoja pajutöitä. Nyt olisi Raijan karhulle kaveri. Kuormassa oli erilaisia lintuja, kaloja, poroja, aasi, peura, possu, koreja, enkeleitä, lintulautoja ym. Huomenna niitä saa tulla ostamaan ja niillä voi sitten koristella juhannuspuutarhan.