sunnuntai 22. maaliskuuta 2020

Koronavirus on kuin pasuunan puhallus!

Danielin kirjan 11-luvussa mainitut kuninkaat: Pohjoisen kuningas ja Etelän kuningas kuvaavat pikemminkin ideologisia suuntauksia kuin valtioiden päämiehiä ja heidän valtapolitiikkaansa. Pohjoisesta tulee Babylonin sekoitus, jossa totuus ja valhe sekoittuneena toisiinsa johtaa maailman vastustamaan Jumalaa ja hänen kansaansa, joka pitää Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon.

Babylonin ideat ovat kulkeutuneet sitä seuranneiden maailmanvaltojen kautta nykypäivän hengelliseen Babyloniin. "Pohjoisesta" tulee väärä jumalanpalvelus ja "Etelästä" Faraon ajan Egyptin kylvämä ateistinen elämänkatsomus, joka on saanut suuren kannatuksen koko maailmassa.

Lopun ajan taistelu on henkien taistelu, jossa vastakkain ovat Saatana ja Kristus ja jotka taistelevat meistä ihmisistä. Tämän taistelun loppunäytös on alkamassa. Voittajia ovat Kristus ja kaikki, jotka ovat häneen liittyneet. Joukot ovat järjestäytymässä nopeassa tahdissa. Nyt on aika valita Jeesus ja hänen seuraamisensa. Ne, joilla on rakkaus totuuteen, eivät eksy, vaikka eksytys olisi kuinka suuri tahansa, koska "suuri enkeliruhtinas, Mikael, seisoo Jumalan kansan suojana ja pelastaa kaikki, joiden nimet ovat elämän kirjassa.

Mikael-nimi tarkoittaa Jumalan kaltaisuutta. Jeesus Kristus on Kaikkivaltiaan Isän Jumalan kaltainen, jolle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Jeesus suojelee omiaan ja pitää heistä huolen. Hän on luvannut olla kanssamme maailman loppuun saakka. Meidän ei tarvitse pelätä mitään pahaa, ei myöskään koronavirusta, vaikka se koettelee kansakuntia ympäri maailman!

Koronavirus on kuin pasuunan puhallus, joka varoittaa meitä tulevasta vielä suuremmasta ahdistuksen ajasta ja kutsuu samalla parannukseen, todelliseen elämänmuutokseen kaikkia ihmisiä, kaikkialla maailmassa!

Ei kommentteja: