perjantai 20. maaliskuuta 2020

Apu tulee ylhäältä!

"Kaikki, mitä te rukoilette ja anotte, uskokaa saaneenne, niin se on teille tuleva" (Mark. 11:24).

Nyt tarvitaan lujaa uskoa Jeesuksen antamiin lupauksiin. Lupauksissa Jumala tarjoaa meille lahjojaan. Uskon kautta otamme hänen lahjansa vastaan ja saamme voimaa uskoa huomiseen.

Omassa voimassa emme selviä koetuksista. Koronavirus uhkaa koko maailmaa, mutta Herra voi varjella meidät siltä. Psalmissa 91 meille luvataan Korkeimman suojelus kaikelta pahalta, onnettomuuksilta ja kulkutaudeilta. Eläkäämme näiden lupausten varassa. Kun luotamme Jeesukseen, niin selviämme. Jollakin lailla apu tulee. Usein viime hetkellä, kun uskomme on koeteltu.

Rukous ja usko kulkevat käsi kädessä. Usein on niin, ettemme näe, mitä edessämme on, mutta Jumalaan luottaminen pitää meidät rauhallisena. Aina on toivoa, kun Jeesus tukee meitä ja kantaa kuormiamme.

Nyt, kun ihmiset joutuvat karanteeniin, on aikaa lukea sanaa ja rukoilla. Jumalan hyvyys ja rakkaus vetävät meitä etsimään apua ylhäältä. Apu tulee ylhäältä ja silloin, kun sitä eniten tarvitsemme. Nyt me tarvitsemme sitä! Kiitos Jeesus, että olet kanssamme ja autat meitä!

Ei kommentteja: