sunnuntai 12. helmikuuta 2017

"Jolla on Poika, sillä on elämä."

"Jolla on Poika, sillä on elämä. Jolla ei Jumalan Poikaa ole, sillä ei ole elämää." (1. Joh. 5:12.)

Jeesus on Jumalan Poika, joka on antanut meille elämän. Hän antaa meille myös iankaikkisen elämän, kun uskomme häneen. Ajallinen ja iankaikkinen elämä on mahdollista vain Jeesuksen kautta. Elämä on suuri lahja, josta saamme olla kiitollisia Jumalalle.

"Tämän minä olen kirjoittanut teille, jotka uskotte Jumalan Pojan nimeen, tietääksenne, että teillä on iankaikkinen elämä. " (1. Joh. 5:13.)

Iankaikkinen elämä Jeesuksessa on niin varma, että voimme tietää sen.

Lohjalla, vuonna 1975, kun menin eräässä hengellisessä kokouksessa alttarille rukoilemaan, pastori tuli viereeni ja kysyi minulta: "Mitä sinä etsit?" Sanoin pastorille, että uskon Jumalaan ja uskon, että Jeesus on kuollut ristillä ja maksanut syntivelkani, mutta en tiedä olenko uskovainen vai en. Minulta puuttuu pelastusvarmuus. Etsin pelastusvarmuutta, sanoin hänelle! Pastori oli iloinen rukouspyyntöni aiheesta ja hän alkoi rukoilla hartaasti, että saisin pelastusvarmuuden. En muista tuon rukouksen yksityiskohtia, koska olin aika paljon jännittynyt ja pelokaskin. Rukouksen jälkeen tunsin rauhaa ja iloa ja uskoin, että tämä rukous kuultiin taivaassa. Lähdin kotiin ja niihin aikoihin löysin vuokra-asuntoni keittiön pöydältä kutsun, Lohjan Adventtikirkossa pidettävään hengelliseen kokoussarjaan, jossa pastori Auvo Helminen puhui Raamatusta ja Hopeaniemen ylilääkäri Pertti Pylkkänen luennoi terveysasioista. Evankeliumi ja terveyssanoma avasivat sydämeni Jeesukselle. Sain pelastusvarmuuden Jeesuksessa! Kiitos Herralle!

"Tämä on se rohkea luottamus, joka meillä on häneen: jos me anomme jotakin hänen tahtonsa mukaan, hän kuulee meitä. Ja jos kerran tiedämme hänen kuulevan meitä, mitä tahansa anommekin, tiedämme myös, että meillä on kaikki, mitä olemme häneltä anoneet." (1. Joh. 5:14,15.)

Tästä tapahtumasta on kulunut jo 42 vuotta ja pelastusvarmuus Jeesuksessa Kristuksessa on säilynyt sydämessäni.

"Herra on hyvä ja hänen armonsa pysyy iankaikkisesti"!

"Jolla on Poika, sillä on elämä"!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eräs nuori pari ajoi mönkijällä ulos tieltä. Pyydän rukousta heidän puolestaan.
T. Katri

Paavo Hautala kirjoitti...

Jumala parantakoon vammat ja varjelkoon tulevina päivinä onnettomuuksisilta. Siunausta esirukoilijoille ja kohteille, joita muistetaan rukouksin! Tänään on päivä, jolloin tapahtuu suuria ja merkittäviä asioita.