lauantai 23. huhtikuuta 2016

Varaukseton rakkaus tekee aina suuria ihmeitä!

"Syntisen miehen luokse hän meni majailemaan." Luuk. 19:7.)

Sakkeus oli ihmisten mielestä huono ihminen ja suuri syntinen, koska hän oli tullimies eli bublikaani. Hän teki työtä Rooman hyväksi. Tämä teki hänestä erityisen vastenmielisen ja maan petturin. Jeesus näki Sakkeuksen sydämeen. Jeesuksen osoittama rakkaus Sakkeusta kohtaan avasi Sakkeuksen sydämen Pyhän Hengen muuttavalle työlle. Jeesus meni majailemaan Sakkeuksen kotiin. Jeesuksella ei ollut kiire pois sellaisen ihmisen luota, joka kaipasi elämäänsä muutosta. Hän antoi Sakkeukselle henkilökohtaista aikaa. Sakkeus sai mahdollisuuden kertoa ilonsa, huolensa ja murheensa Jeesukselle rauhassa, ajan kanssa. Tämä oli parantava kokemus yksinäiselle pienelle miehelle.

Jeesus ei välittänyt ihmisten arvostelevista ja pahoista puheista, kun hän kohtasi sairaita ja huonomaineisia ihmisiä, antoi anteeksi heidän syntinsä ja paranansi kaikki heidän sairautensa.

Näin pitäisi olla tänäkin päivänä. Jumalan rakkaus riisuu pois kaikki ennakkoluulot ja avaa tien sinne missä pettyneet ihmiset ovat rakentaneet itselleen suojamuureja. Varaukseton rakkaus on suuri vetovoima, joka vetää ihmisen Jumalan luo ja parantaa hänen sisäiset haavansa. Varaukseton rakkaus tekee aina suuria ihmeitä!

Ei kommentteja: