torstai 14. huhtikuuta 2016

Häneltä tulee kaikki hyvä!

"Joka uhraa kiitosta, se kunnioittaa minua. Joka pysyy oikealla tiellä, saa nähdä, kuinka Jumala pelastaa." (Ps. 50:23.)

"Olkaamme sen tähden hänen välityksellään alati uhraamassa Jumalalle kiitosuhria, niiden huulten hedelmää, jotka tunnustavat hänen nimeään." (Hep. 13:15.)

"Jumalan armahtavaan laupeuteen vedoten kehotan teitä, veljet: Antakaa koko elämänne pyhäksi ja eläväksi, Jumalalle mieluisaksi uhriksi. Näin te palvelette Jumalaa järjellisellä tavalla." (Room. 12:1.)

Silloin kun me annamme lapsuudesta asti koko elämämme Jumalalle, hänen käyttöönsä, niin me annamme Jumalalle elävän uhrin. Jumalan palvelukseen uhrattu elämä ei mene hukkaan.

Minulle on sanottu, että koko nuoruus menee pilalle, jos nuoresta ihmisestä tulee uskovainen. Tämä ajatus on kaukana totuudesta. Totuus on päinvastainen. Koko elämä menee hukkaan, jos ihminen ei löydä Jumalaa ja anna elämäänsä hänelle. Mitä nuorempana, sitä, parempi!

Kuinka onnellisia ovatkaan ne ikääntyneet ihmiset, jotka ovat saaneet palvella Herraa koko ikänsä ja jotka jo lapsuudesta asti tuntevat pyhät kirjoitukset. Elämä Herran kanssa ei ole koskaan tylsää. Voin sanoa tämän omasta kokemuksestani.

Tällä hetkellä tunnen suurta kiitollisuutta Jeesusta kohtaan. Herra on vastannut moniin rukouksiini ihmeellisellä tavalla. Jeesus elää! Ei hän ole kuollut! Hän on todellinen ja elävä Jumala, joka auttaa ja pitää meistä hyvää huolta. Häneltä tulee kaikki hyvä! 

Ei kommentteja: