torstai 28. huhtikuuta 2016

Tervetuloa vapun aattona 30.4. klo 11 todellisen ilon lähteelle!

"Iloitkaa aina. Rukoilkaa lakkaamatta". Kiittäkää joka tilanteessa, sitä Jumala tahtoo teiltä Kristuksessa Jeesuksessa. (1. Tess. 5:16-18.)

Tässä on meille hyvä elämän ohje. Iloitseminen, rukoileminen ja kiittäminen tukevat toisiaan. Jos ilo loppuu, rukoileminen palauttaa ilon. Jos rukous loppuu, ilo katoaa. Kiittäminen palauttaa molemmat.

Ilo, rukous ja kiitos tuovat elämään paljon hyvää. Jos nämä puuttuvat elämästämme, jotain on silloin pielessä. Jos yhteys Jeesukseen on etäinen, muodollinen tai se on katkennut kokonaan, elämästä puuttuu ilo. Jos elämä pyörii vain omien asioiden ympärillä ja lähimmäiset ovat Jumalaakin kauempana, ilonaiheet ovat vähissä. Jatkuva ilo, jatkuva rukous ja jatkuva kiitos asuvat sydämessä, joka on kiinnittynyt uskon kautta Jeesukseen Kristukseen. Rukous yhdistää meidät voiman ja ilon lähteeseen. Tämä lähde on Jeesus. Jeesus tulee luoksemme Pyhän Hengen kautta. Hengessä vaeltaja ymmärtää ja tietää kokemuksesta, mitä ilo Herrassa merkitsee. Ilo, rukous ja kiitos ovat Hengen toimintaa ja - hedelmää uskovan sydämessä. Koska Jumalan Henki on erityisellä tavalla siellä missä rukoillaan ja kiitetään Herraa, meidän on hyvä hakeutua sinne, missä Herraa etsitään ja palvotaan. Pian on jälleen sapatin päivä. Toivottavasti näen sinut silloin Herran huoneessa iloitsemassa, rukoilemassa ja kiittämässä Herraa? "Sitä Jumala tahtoo teiltä Kristuksessa Jeesuksessa." Juuri sinä, joka luet tämän kirjoituksen, olet lämpimästi tervetullut Kuusamon Adventtikirkkoon, Kitkantie 37, vapun aattona 30.4. klo 11. Nähdään!

PS. Hox! Viinapullo ei ole todellisen ilon lähde, joten toivon sinulle raitista vappua!

Ei kommentteja: