torstai 21. elokuuta 2014

Tietyömiehille, muurareille ja rappareille olisi töitä!

"Näin sanoo Herra: Noudattakaa oikeutta ja toteuttakaa vanhurskautta, sillä minun pelastukseni tulee. Se on lähellä, ja minun vanhurskauteni ilmestyy." (Jes. 56:1.)

Jeesuksen takaisintulo on lähellä. Sitä ennen maailmassa pitäisi tapahtua suuri uudistustyö Jumalan kansan keskuudessa. Oikeuden ja vanhurskauden toteuttaminen käytännössä on tärkeämpää kuin sen teoreettinen ymmärtäminen. Teoria on hyvä, mutta jos käytäntö puuttuu, teoriasta ei ole mitään hyötyä. 

Oikeuden ja vanhurskauden ymmärtäminen ei ole mahdollista ilman Jumalan lakia ja armoa ja sen toteuttaminen ei ole mahdollista ilman Pyhää Henkeä. Jumalan lain piirtojen poistaminen poistavat sen suojan, jonka Jumala on antanut kansalleen laissaan ja asetuksissaan. Vanhurskaus ja oikeus vääristyvät ihmskäskyjen syrjäyttäessä Jumalan käskyt ja säädökset. Toisen käskyn poistaminen Jumalan laista ja kymmenennen käskyn jakaminen kahdeksi käskyksi ja neljännen käskyn muuttaminen ovat tehneet Jumalan suojamuuriin aukon, josta vihollinen on päässyt johtamaan ihmisiä harhaan. Jumalan sinetti kansansa suojaksi on murrettu ja halkeamasta vuotava laittomuuden virta on viemässä seurakuntalaivaa yhä kauemmaksi vaarallisille valheen vesille. Nyt tarvitaan rohkeita ja Jumalalle antautuneita miehiä ja naisia, jotka Jumalan armon avulla kohottavat paikalleen muinaisten sukupolvien perusmuurit, muuraavat halkeamat umpeen ja korjaavat tien, niin että Jumalan kansa pääsee turvallisesti perille!

Tietyömiehille, muurareille ja rappareille olisi töitä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on polttava tarve saada uudistua armon hengen avulla ja panna pois se mikä painaa. Antakoon taivaan Jumala Pyhän Hengen vuodatuksen ja lamppuihimme öljyä tänä yön hetkenä jolloin ylkämme saapuu ja ne jotka olivat valmmiita temmataan häihin ja iankkaiseen voittoon Jeesuksen veren kautta ja me yritetään lähimmäisiä uskomaan Herraan ja kääntymään pahasta ,kiitos ja siunausta,keijo

Paavo Hautala kirjoitti...

Siunausterveiset Keijolle. Herra pitää sinusta huolen ja auttaa joka päivä. Olemme Kajaanissa. Tulimme kirkosta, jossa virvoituimme yhdessä.