keskiviikko 20. elokuuta 2014

Jumala sinetöi omat palvelijansa ennen suurta ahdistusta!

"Sen jälkeen minä näin neljä enkeliä, jotka seisoivat maan neljällä kulmalla ja pidättelivät maan neljää tuulta, ettei mikään tuuli puhaltaisi maalle eikä merelle eikä yhteenkään puuhun." (Ilm. 7:1.)

Tässä on kuvaus meidän ajastamme. Tuulet kuvaavat sotia. Sodan tuulia pidättävät enkelit ovat Jumalan sanansaattajia. Niitä tarvitaan nyt jokaiselle ilmansuunnalle. Jokainen rauhantekijä on arvokas ja tärkeä "enkeli", joka voi olla estämässä sotien syttymisen eri puolille maailmaa. Rukouksemme saavat Kaikkivaltiaan kädet liikkeelle, joten rukoilevat elävän Jumalan palvelijat ovat maailmalle suuri siunaus. Elämä maailmassa on vielä mahdollista todellisten Jumalan palvelijoiden olemassaolon ja heidän rukoustensa tähden. Kun heitä vainotaan ja heidät tapetaan, niin pahat ihmiset tulevat saamaan suuren vallan. Paholainen pääsee toteuttamaan heidän kauttansa pahat suunnitelmansa. Nyt vaikuttaa siltä, että maailmassa on jo tiettyjä alueita, joilta Pyhä Henki on vetäytymässä pois ja jättämässä ihmiset paholaisen valtaan. Paholainen ja hänen puolelleen asettuneet ihmiset ovat raakoja. Heiltä puuttuvat kaikki säälin tunteet. Tappaminen ja tuhoaminen tuottavat heille suunnatonta iloa ja nautintoa.

Kun ihmiset hylkäävät Jumalan käskyt ja kääntävät Jumalalle selkänsä, niin Jumala kääntää kasvonsa pois heistä ja hänen tuomionsa hetki on tullut. Sotien syttymisiä estetään vielä, koska Jumalalla on työ kesken. Tuo työ on sinetöiminen.

"Älkää vahingoittako maata, älkää merta, älkääkä puita, ennen kuin olemme painaneet sinetin Jumalamme palvelijoiden otsaan." (Ilm. 7:3.)

Pyhä Henki sinetöi Jumalan palvelijat. Tämä sinetti on hyvin tärkeä suoja jokaiselle Jumalan palvelijalle tulevan suuren ahdistuksen keskellä, joka huipentuu juuri ennen Jeesuksen paluuta. Kuvaus tästä ajasta on seuraavanlainen:

"Taivas väistyi syrjään kuin kirjakäärö, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät paikoiltaan. Maan kuninkaat, ylimykset ja sotapäälliköt, rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten uumeniin ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Kaatukaa päällemme ja kätkekää meidät valtaistuimella istuvan kasvoilta ja Karitsan vihalta, sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut! Kuka voi sen kestää?" (Ilm. 6:14-17.)

Ne, jotka kestävät, ovat saaneet Jumalan sinetin. He ovat niitä, jotka ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.

Ei kommentteja: