maanantai 21. huhtikuuta 2014

Voitto on mahdollista Hänen voittonsa kautta!


  
"Elämä ilmestyi, me olemme nähneet sen, ja siitä me todistamme. Me ilmoitamme teille iankaikkisen elämän, joka oli Isän luona ja ilmestyi meille." (1. Joh. 1:2.)

Opetuslasten kolmen vuoden luonnekoulu valmisti heidät suureen tehtävään maailmassa. Oikean tiedon lisäksi heidät aivan kuin kytkettiin voiman lähteeseen. Jeesuksen täydellisen luonteen näkeminen ja kokeminen synnyttivät heissä elämää. Elämän ilmestyminen opetuslapsille teki heistä kavavia, todistajia ja iankaikkisen elämän ilmoittajia. Sanan ja Pyhän Hengen kautta pääsemme samaan kouluun kuin opetuslapset ja tämän kautta elämä alkaa virrata sielussamme. Hengetön elämä on kuollutta, mutta Hengen täyttämä elämä synnyttää uutta elämää. Inhimillisten rajoitusten poistuminen on mahdollista ylösnousemusvoiman eli Pyhän Hengen kautta.

Paholainen tietää varsin hyvin, että ihminen muuttuu katselemalla, joka vaikuttaa ajatuksiimme. Koska silmistämme ja korvistamme on suora yhteys aivoihin ja ajatuksiin, niin sen tähden hän syöttää silmillemme kuvia ja synnyttää korvillemme ääniä, jotta muuttuisimme hänen kaltaisekseen sisäisen muuttumisen kautta. Paha muuttaa ihmisen pahaksi, hyvyydestä syntyy hyvyyttä. Vain elämä voi synnyttää elämää. Kristus on iankaikkisen elämän lähde. Koska hän elää, niin mekin saamme elää! 

"Hänen täyteydestään me kaikki olemme saaneet, armoa armon lisäksi." (Joh. 1:16.)

Elämä voi menestyä vain Jumalan yhteydessä. Kukaan muu ei voi meitä armahtaa samalla tavalla kuin Hän, koska kenelläkään toisella ei ole annettavana pelastavaa armoa. Kun rakastamme Jumalaa ja olemme avoimia Hänelle, vastaanottavaisia evankeliumille, oppivaisia, nöyriä ja kuuliaisia, niin voimme päästä kerran voittajina perille! Voitto on mahdollista Hänen voittonsa kautta!

Ei kommentteja: