torstai 10. huhtikuuta 2014

Nyt on tullut aika rukoilla vanhurskasta hallitusta kaikkiin maihin!


     
"Kehotan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuninkaiden ja kaikkien vallanpitäjien puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikin tavoin hurskaasti ja kunniallisesti. Se on hyvää ja mieluista Jumalalle, meidän pelastajallemme, joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden." (1. Tim. 2:1-4.)

Esirukouksilla on suuri merkitys ja esirukoilijoilla tärkeä tehtävä. Vallanpitäjät tarvitsevat paljon viisautta, että he toimisivat oikein. Johtajiksi tullaan usein kahdella eri tavalla:
1) Taktikoiden
2) Valituksi tulemisen kautta

Taktikoija käyttää kaikkia mahdollisia keinoja päästäkseen tavoitteeseensa. Valituksi tulija on usein henkilö, joka yllättyy suuresti saamastaan luottamuksesta.

Vallanhimoiset johtajat eliminoivat ympäriltään pois kaikki mahdolliset kilpailijat. Valituksi tulija näkee kilpailijoilla voimavaroja ja hän pyrkii saamaan heidät yhteistyöhön palvelemaan yhteistä hyvää.

Jeesuksen johtajuus on täydellinen esimerkki palvelevasta johtajasta. Jos hänen esimerkkiään ja opetuksiaan seurattaisiin kaikissa maissa, niin ei olisi ongelmia. Vanhurskas hallitus ei kaadu, eikä sellaisen hallituksen alaisuudessa elävät kapinoi eivätkä terrorisoi.

Nyt on tullut aika rukoilla vanhurskasta hallitusta kaikkiin maihin!

Ei kommentteja: