torstai 17. huhtikuuta 2014

Jumalan valtakunnan logo annettiin meille pääsiäisenä!Vaikka maailma on täynnä logoja, niin uusia logoja suunnitellaan ja keksitään jatkuvasti. Logoihin perehtyneet ammattilaiset tekevät tilaustyönä yrittäjien tarvitsemat symbolit ja kuvat ja perivät niistä taksojen mukaiset palkkiot. Logolla pyritään kertomaan tiivistettynä se, mitä asiakkaille halutaan tarjota ja tiedottaa siitä, mitä logon takana on. Logo kuuluu visuaaliseen viestintään, jolla pyritään saavuttamaan ihmisten huomio aatteen, tavaran, palvelun jne. tarjontaan. Logon muodot ja värit valitaan huolella. Median ja erilaisten mainoskampanjoiden avulla pyritään painamaan logo ihmisten mieleen ja alitajuntaan niin, että se vaikuttaa ihmisten valintoihin mahdollisimman tehokkaasti.

Miksi kirjoitan kiirastorstaina tällaisesta aiheesta?  Liittyykö tämä aihe mitenkään pääsiäiseen?
Kyllä!

Jumala antoi koko ihmiskunnalle logon Jumalan valtakunnasta. Kristuksen ristinkuoleman perusteella rististä on tullut ihmisen lunastuksen symboli. Risti kertoo Jumalan uhrautuvasta rakkaudesta. Siinä on suora linja taivaaseen, josta rakkaus on tullut ja tulee ristinpuun kautta maailman joka kolkkaan. Siinä on kuin levitetyt kädet, jotka ottavat syntiset armon ja rakkauden syleilyyn. Synti, vanhurskaus, tuomio, armo, totuus ja rakkaus, sovitus jne. Kaikki lunastukseemme liittyvät pelastavat totuudet löydämme ristin sanomasta. Risti tekee tyhjäksi paholaisen syytökset Jumalaa kohtaan. Se paljastaa paholaisen ja ihmisten itsekkyyden ja ilmaisee Jumalan anteliaisuuden ja rakkauden.

Risti puhuu meille myös synnillisen luonnon ja pahojen taipumusten kuolettamisesta. Meidän tulee ristiinnaulita oma minä Kristuksen kanssa ristille. Tämän kautta meillä on mahdollisuus ylösnousemusvoiman kokemiseen omassa elämässämme ja saamme voiman ristin kantamiseen. Risti oli, on ja tulee aina olemaan ainoa tie sovitukseen.

Paavalin saarnojen keskuksessa on risti, joka vetää ihmisiä parannukseen ja sisälle Jumalan valtakuntaan. Ryöväri ristillä ja roomalainen sadanpäämies olivat ensimmäisten joukossa, joille avautuivat paratiisin portit ristin kautta. He eivät hävenneet tunnustaa ristiä ja ristin Herraa elämänsä pelastajaksi, kallioksi ja ankkuriksi. Risti on voiton merkki, johon liittyy suuria salaisuuksia, jotka avautuvat täysin vasta ikuisuudessa, kun niitä tutkitaan halki aikakausien. Laulut rististä eivät ole koskaan vanhanaikaisia. Tämä logo on tutkimusten ja laulujen aiheena lunastetuille ja lankeamattomien maailmojen asukkaille ikuisuudesta ikuisuuteen saakka. Se tulee suojaamaan luopumukselta. "Ahdistus ei nouse kahta kertaa." Pelastuksesta kertova logo annettiin meille Pääsiäisenä!Ei kommentteja: