perjantai 2. heinäkuuta 2010

Tuula, Porista, kirjautui blogiini!

Hei Tuula!
Kiitos viestistäsi. Ilahduin suuresti nähdessäni, että olet liittynyt blogin lukijoiden joukkoon oikein virallisesti. Nyt kirjautuneita lukijoita on yhdeksän.
Tuula on ollut blogin lukijana alusta asti.
Muistan oikein hyvin, kun yhteys löytyi "Elävät Kivet" -sivuston kautta.
Ihmettelen miten vaatimattomat kirjoitukseni ovat merkinneet sinulle noin paljon.
Olet meille tärkeä ihminen ja tyttäresi Katri-Ulrika myös.
Toivottavasti pääset joskus tulemaan Kuusamoon vieraaksemme.

Olen valmistellut leiriä, joka alkaa viikon kuluttua. Tänään tein luolaseikkailuun liittyviä tehtäviä. Luolaseikkailun aihe on: "Valdolaisten jalanjäljissä".

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tervehdys, Paavo perheineen!
Kiitos lämpimästi! Yhdelläkin sanalla voi olla suuri merkitys, kun sen saa kuulla oikealla hetkellä ja sana tulee sydämestä, kuten, Paavo-hyvä, Sinulta. Sinulle ja perheellesi olen aina kiitollinen, niin merkittävä yhteys on meidän välille syntynyt. Siunauksin Tuula

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos sinullekin kauniista ja rohkaisevista sanoistasi. Pienillä sanoilla voidaan vaikuttaa toisen mielialaan todella paljon.
Oikea sana oikeaan aikaan on parasta lääkettä haavoittuneelle sydämelle. Erityisesti Raamatun sanat auttavat elämämme kaikissa tilanteissa parhaiten.
Jeesuksella on ikuisen elämän sanat. Emme löydä mistään muualta pelastavia sanoja kuin hänen luotaan. Rientäkäämme siis joka päivä Jeesuksen luokse kuulemaan hänen suloisia sanojaan.
Muistamme sinua, Tuula, rukouksin!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Paavo, pyytäisin ystävällisesti, jos voisit poistaa otsikosta sukunimeni, olisiko se mahdollista? Olisin tuosta muutoksesta otsikossa tosi kiitollinen. En halua, että minusta löytyy internetistä mitään googlaamalla. Katson juuri ohjelmaa televisiosta, jossa kerrotaan internetin vaaroista ja googlaamalla saamista tiedoista. Kiitos, Paavo, jos voisit poistaa sukunimeni tästä otsikosta.
Ystävälllisesti Tuula Porista

Paavo Hautala kirjoitti...

Korjasin tilanteen toivomallasi tavalla! Kiitos, kun rohkenit mainita asiasta. Jos joku toinen toivoo samaa, niin kommentoikaa vain rohkeasti.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Paavo! Näin juuri, nyt on hyvä. Teillä oli ihana leiri, nyt menen vielä lukemaan kuulumisia. Kiva, kun jaksat kertoa tapahtumista. Meri-Porista terveisiä kaikille sinne Kuusamoon. Terveiset myös Katri-Ulrikalta.
Tuula Porista.

Paavo Hautala kirjoitti...

Ok. Kesäiset terveiset myös Meri-Poriin!