tiistai 6. heinäkuuta 2010

Kirppiksen vastaava vaihtui tänään!

Kirpparillamme oli tänään vuoron vaihto. Raija Hänninen lähti Varkauden kotiinsa ja Eine Airaksinen Lahdesta tuli jatkamaan Raijan työtä. Sydämellinen kiitos Raijalle erittäin hyvin tehdystä työstä. Kaikesta näkyi, että palvelit ihmisiä suurella sydämellä. Jätit Kuusamoon monia ystäviä, jotka muistavat sinua lämmöllä. Toivottavasti pääset pian takaisin ja miehesikin innostuu tulemaan mukaan. Muistamme teitä rukouksin. Kiitos, että muistatte myös meitä rukouspiireissänne. Pääsitkö onnellisesti perille?

Toivotamme Einelle runsasta siunausta ja voimia kirppiksen vastaavana. Perjantaina alkaa leiri ja tulet sinne avustajaksi. Työ kirppiksellä taukoaa kohdallasi kymmeneksi päiväksi. Olemme saaneet kirppis-päivystäjät perjantaiksi 9.7. ja maanantaiksi 12.7. Tarvitsisimme vielä 13.-16.7. väliselle ajalle kirppiksen hoitajan tai hoitajat. Mikäli emme saa ketään tuuraajaa, niin joudumme sulkemaan kirppiksen ko. ajaksi.

Jos sinulle, joka luet tätä viestiä, sopisi ko. työ, niin otathan yhteyttä pian.

Tarvitsisin leirille vielä ainakin yhden vapaaehtoisen avustajan. Haluaisitko sinä tulla viettämään ikimuistoisen viikon yhdessä nuorten parissa?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, Paavo sinulle, kun olit kaikessa niin aulis auttamaan minua kirpparilla, vaikka sinulla oli niin paljon touhua eräriparin valmisteluissa. Kiitos koko Kuusamon seurakunnalle ystävällisyydestänne ja sain tuntea itseni kuuden viikon ajan yhdeksi seurakuntalaiseksi siellä. Kiitos Annelle polkupyörän lainasta. Sillä oli helpompi tehdä lyhyet matkat asioidessani kaupungilla.
Matkani Varkauteen meni oikein hyvin, olin kotipihassa tasan klo 18 ja kilometrejä oli karttunut 500 mittariin lisää. Jouko oli paistanut broileripihvit ja letut ja siivonnut kodin, joten oli oikein hyvä vastaanotto. Puppekin katseli vähän ihmeissään, kun ilmestyin pihaan. Rapsuttelun aikana oli ottaa verinäytteen ranteesta.
Toivon asiakkaita paljon kirpparille ja hyviä kauppoja. Samoin Siunattuja hetkiä eräriparin nuorille ja ohjaajille. Muistan teitä kaikkia rukouksin, Taivaan Isän runsasta Siunausta Raija

Paavo Hautala kirjoitti...

Kirppiksen vastaavan vaihto tapahtui manantaina 5.7. eikä tiistaina 6.7.

Kirjoitukseni kirjautui tiistain puolelle, koska kello oli 11 yli kahdentoista, kun kirjoitin eo. tekstin. Olen huomannut, että kommenttilaskuri ei ole aina ajan tasalla.

Paavo Hautala kirjoitti...

Sinulla oli hyvä kotiintulo. Aika Kuusamossa meni tosi nopeasti. Eine on aloittanut työn ja kertoi, että maanantaina oli kävijämääräennätys. Kävijöitä oli muistaakseni 56.

Olemme valmistelleet leiriä. Vielä on paljon muistettavaa joten juoksua riittää.

Paavo Hautala kirjoitti...

Hei Raija!
Vastasin sinulle kommenttiisi, mutta jostain syystä kommentit eivät näy missään. Kirjoitin toisenkin kerran ja sama juttu. Blogin seurannassa lukee, että kolme kommenttia, mutta esille tulee vain yksi. Katsotaan nyt miten tämän kirjoituksen kohdalla käy.

Jouko otti sinut hyvin vastaan. Hänellä oli varmaan ikävä sinua, kun olit niin kauan poissa kotoa. Pupellakin oli oma tapansa viestittää ikäväänsä.

Kiitokset tulivat perille, myös Annelle.

Muistetaan toisiamme rukouksin ja mennään eteenpäin!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Raija terveisistä! Me ollaan kovasti touhuttu metsässä, hyttysten syötävänä, niinku näet näistä kirjoituksista :-) heh, että metsään sitä mentiin kuitenkin. Onneks kuitenkin henkissä selvisin tuosta huimasta seikkailusta :-) ja leiri odottaa. Odotan jo kovasti seuraavaa tapaamistamme, kun tulet taas tänne Kuusamoon. T. Katariina.