keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Lipputangon pystyttäminen Kuukkelintien kotimme pihamaalle

Olen jo kauan toivonut kotipihallemme lipputankoa. Tänään se sitten pystytettiin. Tuleva juhannus on ensimmäinen liputuspäivä jolloin maailman kaunein lippu kohoaa salkoon Kuukkelintiellä. Lippu saakin sitten liehua koko seuraavan yön ja huomisen, päivän. Naapurin mies totesi jokin aika sitten, kun hän huomasi lipputangon ilmestyneen pihaamme, että hän onkin ihmetellyt miksi Paavo ei laita lipputankoa, vaikka hän on niin isänmaallinen. Hankin lipputangon nyt, koska tänä kesänä on Hautalan sukutapaaminen Kuusamossa ja silloin tietenkin liputetaan juhlan kunniaksi. Tuohon hetkeen on aikaa 52 päivää.

Tervetuloa kaikki Hautalan sukuun kuuluvat Kuusamon kunnaille sukusiteitä vahvistamaan 30.7. - 1.8.2010.

Ilmoittautuminen on tärkeää juhlajärjestelyiden tähden. Voit ilmoittautua sähköpostilla osoitteessa: paavo.hautala@pp1.inet.fi tai puh. 040-8474 582 tai tämän kirjoituksen kommenttia kohdassa.

Odotamme runsasta osanottoa! Nähdään pian!

3 kommenttia:

Aila kirjoitti...

Voi, minulla on aivan samat haaveet! Ajattelin viime kesänä Heikin 50-vuotissynttärilahjaksi hankkia lipputangon, mutten kuitenkaan tohtinut yksin sellaista alkaa rustata. Nyt kun hän alkoi rakentaa pyöräkatosta ja osti sen pohjan valua varten 100 kg sementtiä, niin hän meinasi, että siitä riittäisi varmaan vielä lipputangon peruskiveksikin. Ties vaikka minäkin saisin kauan kaipaamani lipputangon.

Aila kirjoitti...

PS. Se sukujuhlien musiikkiasia on kyllä ollut mielessäni. Nyt kun koulutyöt on takana, otan asiakseni ryhtyä jo vihdoin johonkin. Mutta... olen tainnut hukata Seppo Ervastin yhteystiedot. Löytynee Kuusamon srk:n sivuilta?

Paavo Hautala kirjoitti...

Minäkin toivoin 50-vuotislahjaksi lipputankoa, mutta toiveeni ei toteutunut silloin. Nyt haaveestani on kuitenkin tullut totta. Kaunis 9 metrin valkoinen lasikuituinen tanko seisoo talomme edessä kuin sotilas etuvartiossa odottaen malttamattomana ensimmäistä liputuspäivää.
Juhannus on Suomen lipun päivä. Se on oikein sopiva päivä ensimmäiselle liputukselle. Maltan tuskin odottaa tuota päivää!

Kyllä se Ailankin haave vielä toteutuu!

Seppo Ervastin numero on: 050-492 0818