sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Jessica on kuin miniauringonkukka!

Juhannusvieraamme Suvi, Toni ja Jessica lähtivät tänään Ouluun. Meillä oli rauhallinen ja mukava juhannus. Jessica on mainio tyyppi. Hän on kuin puutarhamme miniauringonkukka. Oli tosi hauskaa seurata Jessican eloisia liikkeitä. Jessica kulkee ympäri huoneita ja pistäytyy välillä pihamaalla ja kuljettaa tavaroita paikasta toiseen. Välillä hän ojentaa kättään sanoakseen päivää. Sanoista löytyy usein vain ensimmäinen tavu. Siitä kyllä selviää mitä tyttö milloinkin tarkoittaa. Hyvin Jessica tottelee, jos hänelle sanoo, ettei tähän tai tuohon saa koskea. Esimerkiksi kukat saivat olla rauhassa omilla paikoillaan.
Tulkaa käymään taas pian uudelleen luonamme iloa tuomassa.

Juhannussapattina vietimme Herran pyhää ehtoollista. Sylville, Juhanille, Reijolle, Annalle ja Ari-Pekalle veimme ehtoollisen heidän kotiinsa. Seitsemän sisarta ja kuusi veljeä halusivat henkilökohtaisen rukouksen ja öljyllä voitelun sairauksiensa parantumisen puolesta. Toivottavasti kaikki saavat apua vaivoihinsa. Kirkkomatkani alkoi klo 9.30 ja päättyi vasta klo 15.30.

Tällä välin meillä oli käynyt juhannusvieraina Heidi ja Soile, jotka ovat sisaruksia. Heidi on Tonin äiti. Valitettavasti en ehtinyt nähdä teitä ollenkaan. Kiitos kauniista miniauringonkukasta ja koivu-saunatuoksusta, jotka toitte tuliaisiksi. Istutin kukan kukkapenkkiin ja koivu-saunatuoksu odottaa tulevaa saunailtaa. Koivun tuoksusta tulee mieleen juhannus, koska koivu on perinteinen juhannus-puu. Miniauringonkukka loistaa kukkapenkissä kuin pieni aurinko.
Se muistuttaa Jessicasta ja myös teidän valoisuudestanne ja ystävällisyydestänne koko kesän. Se on meidän ja kaikkien tämän kesän vieraidemme ilona. Toivottavasti tämä kukka on kauneimmillaan Hautalan sukukokouksen aikana heinäkuun lopulla.
En ole aikaisempina vuosina nähnyt tällaista kukkaa kaupoissa. Onkohan tämä lajike tämän kesän hittituote?

Ei kommentteja: