torstai 3. kesäkuuta 2010

Kirppari on ihmisten kohtaamispaikka

Ensimmäiset kirppariasiakkaat tulivat tänä aamuna aamurukouspiiriin. Kajaanilainen pariskunta on tullut lomailemaan Kuusamoon. Rouva kävi eilen kirpparilla ja tänä aamuna hän tuli miehensä kanssa etsimään hengellistä ravintoa.

Herra siunasi meitä kaikkia runsailla siunauksilla. Pariskunta oli ensimmäistä kertaa Kuusamon Adventtikirkossa ja pois lähtiessään heillä oli jo käsissään pino kirjeopiston kortteja, joita he halusivat ottaa mukaan ja jakaa eteenpäin. Näin lähetystyö alkoi välittömästi.

Annen vanhemmat olivat rouvalle tuttuja työpaikan kautta. Ihmettelimme yhdessä maailman pienuutta.

Raija tekee kirpparilla ahkerasti työtä. Sain kuulla, että hän rukoilee iltaisin kaikkien asiakkaiden puolesta, jotka ovat sinä päivänä käyneet. Herra on kuullut rukoukset.

Kirppari on mukava ihmisten kohtaamispaikka. Se on kuin ikkuna, josta avautuu näköala Kuusamoa laajemmalle alueelle, kauaksi horisontin taaksekin. Olen tavannut kirpparillamme monia matkailijoita tämän kevään aikana eri puolelta Suomea. Heidän kanssaan on ollut jännittävää tehdä hyvää yhteistyötä Karpalon hyväksi. Karpalosta tulee näin koko kansan yhteinen hanke. Kiitos kaikille, jotka olette tukeneet työtämme. Rohkaisen sinua katsomaan 4.10.2009 päivätyn kirjoituksen kohdalta, josta näet miten Karpalon rahasto karttuu ja "luku" pienenee koko ajan. Kun saavutamme nollapisteen, niin Karpalo -projekti saa uuden vaihteen päälle. Sinä voit olla avainhenkilö panemaan turbovaihteen päälle.

Hyvää kesää kaikille! Siunausta ja varjelusta matkoillenne!
Nähdään, kuullaan ja pysytään kanavalla!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Terveiset Kajaanista! Tässä katsoimme vähän näitä sivuja ja tuli mieleen lomatapahtumat Kuusamossa. Jaoimme esitteet matkallamme etelämmäksi. Mikähän lie kunkin lappusen tie eteenpäin...
Siunauksia Kajaanin pariskunnalta

Anonyymi kirjoitti...

Olen nyt Oulussa. Katsoin Suvin koneelta blogin tilanteen.
Kiitos Kajaanin terveisistä. Mukava, kun löysitte blogini ja kirjoititte kuulumisia.
Toivottavasti nuo pienet siemenet itävät ja tuottavat hyvää satoa Jumalalle.
Oli mukava tutustua Kuusamossa. Hetki jäi mieleeni. Hyvää kesää!
Paavo

Unknown kirjoitti...

Hei Anne ja Paavo! Saisinko Karpalo-projektin tilinumeron sähköpostiini, eikä yhtään olisi pahitteeksi, vaikka etusivulle jonnekin tulisi näkyviin tili, eikös. Siunausta projektin etenemiselle. Rukouksin Tuula Porista

Anonyymi kirjoitti...

Hei Tuula!
Selasin Supen luona blogiani ja huomasin kirjoituksesi.
Tätä blogia voisi kehittää selkeämpään suuntaan siten, että löytäisi nopeasti etsimänsä tiedot. Tarvitsen kuitenkin annattilaisen apua ja kaikilla on niin kiire, ettei kukaan ehdi paneutua asiaan. Maksusta tietenkin saisi apua atk-asiantuntijalta. Katsotaan miten asiat kehittyvät jatkossa.

Kiitos mielenkiinnostasi Karpaloa kohtaan. Haluat aivan konkreettisesti olla mukana projektissa. Sitten kun Karpalo on valmis, kutsumme sinut avajaisiin kunniavieraaksemme.

Löydät tilitiedot, viitenumerot ja ohjeet blogiltani 16.3.2009 päivätyn kirjoituksen kohdalta. Blogiarkiston kautta pääset nopeasti ko. kohtaan.
4.10.2009 päivätyn kirjoituksen kohdalta voit seurata Karpalon talouskehitystä.

Kun pääsen kotiin, niin voin lähettää tiedot myös sähköpostiisi.

Paavo