perjantai 5. kesäkuuta 2009

Kesäjuhlat alkoivat koleassa säässä!

Juhlapäivän aamu oli kolea. Taivaalle oli yön aikana kerääntynyt pilviä ja niistä satoi vähän rakeita ja hentoisia lumihiutaleitakin. Onneksi päivää ja iltaa kohden sää muuttui poutaisemmaksi. Viileä ilmanala kuitenkin jatkui koko päivän. Se ei haitannut kokousten, pitoa.

Pohjois-Suomen lähetyksen varsinainen edustajiston kokous sujui jouhevasti ja hyvässä yhteishengessä. Johtokuntaan valittiin useita uusia henkilöitä eri puolelta Lappia. Uudella johtokunnalla oli välittömästi kokous, jossa käsiteltiin muutamia ajankohtaisia, asioita.

Kuusamon lukiosta valmistui tänä keväänä "riemuylioppilaita". Lukio viettää tänä vuonna 50-vuotisjuhlia. Vietämme juhlia riemullisissa tunnelmissa. Juhliemme mottona on: "Minä siunaan sinua" (Hepr. 6:14.) Tämä ajatus mielessä saimme kuulla monia koskettavia tervehdyspuheenvuoroja Lapin eri seurakunnista. Juhlien pääpuhuja, Suomen Adventtikirkon johtaja, Atte Helminen, toi esille elämän tosiasiat siitä, että elämä ei näytä olevan aina niin siunaavaa, vaikka olemmekin Jumalan johdossa. Kovat koettelemukset saattavat kohdata ketä tahansa aivan yllättäen. Vaikeuksien keskellä ihminen kyselee: missä on Jumalan siunaus? Jeesus joutui kärsimään meidän tähtemme ankarat koettelemukset. Hänen kuolemansa kautta meitä on siunattu runsaasti. Jumala on siunannut meitä Jeesuksen kautta ihmeellisellä tavalla. Saamme hänen kauttaan iankaikkisen elämän.

Avajaistilaisuudessa saimme laulaa yhdessä ja kuulla kauniita lauluesityksiä. Illan päätti rukouspolku. Yhdellätoista rukousasemalla tehtiin erilaisia tehtäviä ja rukoiltiin monien eri aiheiden puolesta. Herra siunasi meitä kaikkia runsaasti. Juhlat jatkuvat huomenna klo 9.00 aamuhartaudella. Ohjelmaa riittää koko päiväksi. Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja: