perjantai 11. heinäkuuta 2014

Kuusamossa on tällä hetkellä paljon väkeä!

Tänään kävi Karpalossa ennätysmäärä ruokailijoita. Kuulin, että Kuusamossa on nyt n. 10.000 matkailijaa. Esimerkiksi suunnistajia ja kansanparantajia. Lisäksi täällä on Kuusamon markkinat. Kyllä tänne sopii vielä paljon enemmänkin väkeä. Oletko sinäkin harkinnut Kuusamoon tuloa? Luonto tarjoaa parastaan. Lämpimät korttimaisemat ovat kuin kesäinen satu! Itikatkaan eivät tunnu vaivaavan yhtään, ainakaan kukaan ei valita niistä! 


Tässä eräs Karpalon tämän päivän tyytyväisistä asiakkaista. Taru Barman kuului kansanparantajien ryhmään, jotka ruokailivat tänään Karpalossa. Sain luvan julkaista tämän kuvan, nimen kera, hänen luvallaan. Tarun kaunis puku väreineen sointui Karpalon väreihin erittäin hyvin!


Varkauden ystävät Eeva Pehkonen ja Raija Hänninen palvelevat tällä hetkellä Karpalo-Kirppiksellä vapaaehtoistyöntekijöinä. Raija on ollut Kippiksellä ennenkin, Eevalle kokemus on uusi. Tänään Raijaa tarvittiin Karpalon tiskissä, koska siellä kävi niin paljon porukkaa. Eeva ja Raija ovat entisiä työkavereita. Niitä he ovat edelleenkin, arvokkaassa vapaaehtoistyössä. Raija pitää kirppistä Varkaudessakin, mutta se on nyt heinäkuun suljettuna. Kiitos teille molemmille oikein paljon, kun voimia säästelemättä uurastatte sosiaalisessa ja hengellisessä lähetystyössä Kuusamossa. Jumala on lähettänyt teidät avuksemme oikeaan aikaan! Herra teitä runsaasti siunatkoon ja palkitkoon monin eri tavoin!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko kirppis huomenna auki?

Paavo Hautala kirjoitti...

Kirppis on lauantaina eli sapattina suljettuna, mutta sunnuntaisin se on avoinna muutaman tunnin aamu- ja iltapäivästä.