sunnuntai 29. tammikuuta 2017

"Tulkoon sinun valtakuntasi!"

"Minä olen aina sama, minä olen ensimmäinen ja myös viimeinen" (Jes. 48:12.)

Jumala on muuttumaton. Hän on aina ollut ja tulee aina olemaan rakkaus.
Kaikki Jumalan luomisteot ovat täynnä rakkautta. Synti ei ole tehnyt Jumalan rakkautta tyhjäksi.
Lunastussuunnitelma ja sen toteuttaminen Jeesuksen kautta on koko maailmankaikkeudelle valtava todistus Jumalan rakkaudesta.

Jeesuksella on ikävä sinua. Olet hänelle tärkeä. Valitettavasti tämä tosiasia ei ole kaikille kirkastunut. Kun Jeesus tulee sinun elämässäsi ensimmäiseksi ja viimeiseksi, niin saat kokea uudestisyntymisen ihmeen. Tämä on parasta, mitä ihminen voi maan päällä kokea.

Uudestisyntyminen avaa meille oven taivasten valtakuntaan. Tätä valtakuntaa ei voi kukaan tuhota eikä ottaa sinulta pois. Se on ikuinen valtakunta, joka ei milloinkaan häviä. Nyt se on, sisällisesti uskovien sydämessä, koska Jeesus asuu Henkensä kautta omiensa sydämessä. Hengellinen valtakunta on armon valtakunta ja se on ihmiskunnan keskellä siunaamassa tätä maailmaa. Jos tätä valtakuntaa ei olisi olemassa, tämä planeetta olisi autio ja tyhjä. Armon valtakunta on salaisuus, jonka olemassaolo paljastuu täydellisesti, kun Jeesus tulee takaisin. Silloin tämä valtakunta kirkastetaan ja sen olemassaoloa ei voi sen jälkeen kukaan kieltää.

"Tulkoon sinun valtakuntasi" on Herran rukouksen tärkeä pyyntö! Tätä saamme rukoilla päivittäin ja uskoa sen tulevan sinne, missä Jeesusta etsitään, huudetaan avuksi ja ikävöidään!

Ei kommentteja: