tiistai 31. tammikuuta 2017

Elävän Jumalan sinetin saaneet kestävät viimeisen ahdingon aikana!

"Kaikki tulevat vihaamaan teitä minun nimeni tähden. Mutta ei hiuskarvaakaan teidän päästänne joudu hukkaan. Kestäväisyydellänne te voitatte omaksenne elämän." (Luuk. 21:17,19.)

Jeesus sanoi, että viha häntä ja hänen seuraajiaan kohtaan on lopun merkki. Tämä merkki on voimistumassa päivä päivältä, kuten olemme huomanneet. Meidän ei tarvitse kuitenkaan pelätä vainoja, koska Jumala on luvannut suojella ja varjella omiaan.

Lopputapahtumat ovat nopeita ja yllättäviä! Sodan tuulia on pidätetty kauan, mutta nyt tilanne näyttää kehittyvän pahaan suuntaan.

Jumalalla on käynnissä suuri maailmanlaajuinen työ. Jeesuksen omat sinetöidään elävän Jumalan sinetillä ennen viimeistä suurta ahdistusta, joka on tulossa maailmaan.

"Älkää vahingoittako maata, älkää merta älkääkä puita, ennen kuin olemme painaneet sinetin Jumalamme palvelijoiden otsaan." (Ilm 7:3.)

Sodan tuulia pidätetään Jumalan armosta Pyhän Hengen kautta niin kauan kuin sinetöimistyö kestää. Ilman elävän Jumalan sinettiä kukaan ei voi kestää viimeistä suurta koetusta.

Rohkaisevaa on tietää, että sinetöidyistä pidetään kirjaa ja hyvää huolta ja he kestävät ja voittavat omaksensa elämän, iankaikkisen elämän. Sinetöityjen nimet löytyvät Karitsan elämän kirjasta!

Elävän Jumalan sinetin saaneet kestävät viimeisen ahdingon aikana!

"Nimet autuaitten ovat kirjassa sun. Sano, Herrani, onko siellä nimi myös mun." (SL 233.)

Ei kommentteja: