sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Kiittämällä kunnioitamme Jumalaa

Joka kiitosta uhraa, se kunnioittaa minua. Joka pitää huolen vaelluksestaan, se saa nähdä pelastuksen, jonka Jumala antaa." (Ps. 50:23.)

Taivaassa ylistetään paljon Jumalaa. Ylistämisellä kunnioitetaan häntä. Kun opimme paremmin tuntemaan Jumalaa, niin ylistäminenkin lisääntyy. Jumalan rakkauden ja hyvyyden kokeminen ja hänen johdatuksensa ymmärtäminen avaavat sydämen kiittämään ja ylistämään Jumalaa.

Kuusamossa pidettiin elokuun alussa lähetystapahtuma nuorten toimesta. Rukoushetkissä opettelimme ylistämään Jumalaa, ennen kuin esitimme hänelle rukouspyyntömme. Tämä tuntui hyvältä.

Kiitoksen keskellä Pyhä Henki vaikuttaa sydämeemme ja ohjaa ajatuksemme pois itsestämme Jumalaan. Jumalan voima ja hänen mahdollisuutensa avautuvat eteemme ja usko kasvaa vastaanottamaan hänen suuret lupauksensa. Heikkoutemme kätkeytyy Kristuksen väkevyyteen ja rohkeutemme hänessä kasvaa. Uskallamme ottaa vastaan haasteita ja haluamme lähteä liikkeelle sinne, mihin Herra meitä johtaa. Pelko epäonnistumisesta ei estä meitä kulkemasta eteenpäin uskossa.

Näemme uskon silmin Herran olevan kanssamme ja saamme ylistää häntä lakkaamatta.

Ei kommentteja: