lauantai 4. heinäkuuta 2015

Lääkintälähetystyötä pitäsi tehdä Suomessakin!

Terveys- ja raittiustyö on tärkeä työsarka. Maailmassa on paljon sairautta ja luhistuneita ihmiskohtaloita epäraittiuden tähden. Hermosto on monilla pilalla ja aivot tuhoutumassa, kun elimistölle vieraat ja vaaralliset aineet ovat tunkeutuneet verenkierron ja hengityksen mukana kaikkialle elimistöön ja koukuttaneet niiden käyttäjät. Fyysisen rappeutumisen lisäksi henkiset, hengelliset ja sosiaaliset alueet ovat kuin raunioituneet ja autioituneet kaupungit, vailla minkäänlaista todellista elämää. Aineisiin tarvittavat varat hankitaan usein epärehellisin keinoin. Terveyden ja luonteen turmeltumisen myötä ihmiset suhtautuvat näihin avuttomiin ihmisiin halveksivasti ja tämä kokemus viestittää näille onnettomille, ettei yhteiskunta eikä ketkään muutkaan välitä heidän sieluistaan mitään. Monien sydämet murtuvat, jos toivonsa menettäneet lähtevät tästä elämästä pois ennen aikojaan.

Mitä näiden ihmisten eteen pitäisi tehdä?

Ensimmäinen huomio pitäisi kohdistua fyysiseen tilaan. Kaikki luontaishoidot pitäisi ottaa käyttöön. Oikean ruokavalion, liikunnan, levon ja runsaan veden sisäisen ja ulkoisen käytön parantavat ominaisuudet pitäisi ottaa käyttöön. Savi, hiili, turve, muta ja suola jne. ovat hyviä aineita poistamaan myrkkyjä.

Voi, jos minulla olisi paljon varoja, niin perustaisin Agape-hoitolan, jossa otettaisiin käyttöön kaikki Luojan antamat menetelmät ihmisten auttamiseksi tasapainoon.

Minua on aina kiinnostanut lääkintälähetystyö, jossa ihminen hoidetaan konaisvaltaisesti luonnollisilla hoitomenetelmillä Jumalan avulla. Lääkintälähetystyötä pitäisi tehdä Suomessakin!

Ei kommentteja: