sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Vuoden 2014 joulujuhla Kuusamon Adventtikirkossa su 21.12. klo 14


      
Tänään laulettiin monissa paikoissa jululauluja. Kuusamon ev.lut. kirkossa laulettiin joululauluja klo 15 ja 19 ja meillä Adventtikirkossa joululaulut soivat klo 14. Alla Kouru toimi säestäjänä. Hän lauloi myös neljä omaa joululaulua. Meillä oli myös puurojuhla ja Raamattumaratonin palautekeskustelu. Tilaisuus oli lämminhenkinen ja kodikas. Kaikille jaetut pienet joulupaketit toivat omalta osaltaan iloista mieltä.

Ramattumaratoniin osallistuvat voittivat palkintoja seuraavasti:

I-palkinto: Suomen Kansan Raamattu - Annikki Ervasti, Kuusamo

Kun ilmoitin Annikille voitosta, niin hän yllättyi siitä kovin ja iloitsi valtavasti ja sanoi, että se tuli  57-vuotishääpäivälahjaksi ja se on paras lahja, minkä voi saada. Hän oli läheistensä kanssa Saariselällä joulua viettämässä. Onnea ja siunausta Annikille ja Sepolle juhlapäivänne johdosta. Saakoon yhteinen matkanne jatkua Käden Alla Isän Rakkaan!

II-palkinto: Karpalon lounaslippu - Markku Koramo, Kuusamo  - Onnea, Markku!

III-palkinto: Karpalon lounaslippu - Seppo Kallio, Kuusamo - Onnea Seppo!

IV-palkinto: Karpalon lounaslippu - Keijo Tauriainen, Kuusamo - Onnea Keijo!

Raamatunlukulistalla oli varaus, mutta lukija ei saapunutkaan. Hänen tilalleen tuli kuitenkin toinen mies, joka otti hänen paikkansa. Näin ei tullut viestiin katkosta. Tämä mies oli Markku Koramo. 60 nimen joukosta juuri hän voitti palkinnon.

Palautetta kampanjasta:
- Olen silloin matkoilla. Milloin järjestätte uuden kampanjan?
-  Kyllä minulle tuli valtava ilo, kun sain lukea Raamattua. Piti lukea myös kotona jatkoa ja katsoa, miten tapahtumat etenivät.
- Minulle tuli ihan hurmos päälle, kun luin Raamattua. Lukijaparinikaan ei ennättänyt paljon lukea, koska minä halusin vain lukea enemmän ja enemmän.
- Ensin minua harmitti, koska olin varanut ainoalle vapaapäivälleni menoa, mutta, kun aloitin ystäväni kanssa lukea, niin tuli valtava rauha ja ilo ja oli niin juhlallista lukea Raamattua. Lukeminen oli siinä vaiheessa jo Uuden Testamentin kohdalla.
- Oli mahtava lukea Raamattua, koska sen sanoma tuli niin yksinkertaisena ja selvänä esille. Siihen ei oltu lisätty mitään ihmisten omia ajatuksia, jotka tekevät usein sanan kovin vaikeaselkoiseksi ja monimutkaiseksi.
- Olen niin kiitollinen, kun sain olla mukana lukemassa Raamattua.
- Olisin halunnut lukea myös Uutta Testamenttia, mutta en ehtinyt, koska lukeminen loppui niin nopeasti.
- Tunti meni niin nopeasti, että olisin halunnut jatkaa vielä seuraavankin tunnin.
- Kun kuulin tästä kampanjasta ensimmäisen kerran kristittyjen yhteisessä tilaisuudessa Käylässä, niin ajattelin mielessäni, ettei taida onnistua Kuusamossa, mutta en puhunut siitä ääneen, ettei kenenkään into sammuisi.
- Meillä oli lukuvuoro yöllä. Olimme kyllä väsyneitä, mutta oli innostavaa lukea Jumalan sanaa.
- Minulle palautui mieleeni jakeita, jotka olivat olleet hukassa.

Kommenttiin voi kirjoittaa lisää palautetta!

Ei kommentteja: