sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Raamatunlukumaraton on ollut Jumalan ihme!

Raamatunlukumaraton on edistynyt jo UT:n puolelle. Olen valvonut nyt kolme yötä peräkkäin ja lukenut Raamattua ja ihmetellyt, miten valtava kirja Raamattu on! Lukemisessa ei ole ollut taukoja. Kun aloin lukea Raamattua, tarkoituksena lukea ystävien kanssa Raamattu yhtäjaksoisesti läpi, niin tuntui kuin olisin astunut "Punaiseen mereen". Uskossa lähdin liikkeelle suureen urakkaan ja uskoin, että kansa seuraa perässä ja lukijat kyllä löytyvät ajallaan, vaikka listassa ei ollut projektin alkaessa tarpeeksi nimiä. Kirjoitan blogillani lisää myöhemmin. Kiitos Herralle ja kaikille lukijoille tähänastisesta! Siunausta! Jatketaan ... Vielä ehdit ottaa paikkasi ketjussa. Vapaita aikoja löytyy edelleen!

Olen rukoillut Rukouspuutarhassa, että Herra sinetöisi Pyhän Hengen sinetillä kaikki ne, jotka tulevat lukemaan Raamattua ja olemaan mukana tässä ketjussa viestinviejinä!

2 kommenttia:

Paavo Hautala kirjoitti...

Raamatunlukumaratoniin osallistui 57 lukijaa. 60 lukijaa oli ilmoittautunut, mutta 3 ei ennättänyt lukea, koska lukeminen tuli päätökseen ennen heidän vuoroaan. Lukijoista oli naisia 43 ja miehiä 14. Nuoria oli 6. Maraton kesti 98 tuntia. Se alkoi to 4.12.2014 klo 10 ja päättyi ma 8.12.2014 klo 12. Minulla oli neljä yövuoroa peräkkäin. Sain tuntumaa vuorotyöstä! Kokemus oli kaiken kaikkiaan erittäin mahtava. Vierailin tänään toimittajan kotona, joka tekee tapahtumasta jutun lehteen.

Paavo Hautala kirjoitti...

Lehdessä oli hyvä juttu kahden hyvän kuvan kera. Kuvat näet myös blogillani.