maanantai 20. elokuuta 2018

Mustikkaretken onnellinen loppu

Maanantaina, aamupäivällä, 6.8.2018 lähdin keräämään Karpalolle mustikoita. Sää oli sateinen. Kun sain sangon täyteen, laitoin sen kuusen alle sateelta suojaan. Sinne se jäi. En löytänyt. Alue oli minulle tuntematonta ja lähdin väärään suuntaan ja kadotin sankoni. Karpalon kokki soitti minulle metsään ennen sankoni katoamista ja kerroin hänelle, että kerään vielä poimurillisen ja tulen sitten Karpaloon tuomaan komeita isoja mustikoita. Tulin metsästä vain poimurin kanssa. Iltapäivällä menin etsimään sankoa, en löytänyt, vaikka etsin todella ja rukoilin Jumalalta apua. Pois lähtiessäni löysin hyvän marikon, jonne tulisin tiistaina poimimaan. Tiistaina etsin sankoa ja rukoilin, että löytäisin sen, en löytänyt. Iltapäivällä menin uudelleen etsimään kadonnutta sankoa. Etsin ainakin kolme tuntia ja merkitsin punaisella nauhalla, missä olin kulkenut, en löytänyt. Keskiviikkona, aamupäivällä keräsin mustikoita. En etsinyt sankoa. Iltapäivällä tulin viimeistä kertaa mustikkaan sillä viikolla. Rukoilin, että Herra johtaisi sen tielleni, jos se olisi hänen tahtonsa. Olin keskiviikkona 8.8. 2018 viimeistä kertaa mustikassa ja kotiin lähdössä. Yhtäkkiä astuin suoraan kadottamani marja sangon eteen. Aivan säikähdin, että siinäkö se nyt on. Meni pieni hetki, että tajusin, että totta se on. Heittäydyin heti puun juurelle kiittämään Jumalaa. Kiitos myös teille rukouksista. Herra on hyvä ja hän kuulee rukouksemme!

Tyyne Vanhanen: Meni metsän peittoon.
Maija Enn: Paavon Marja sanko oli kolmatta päivää hukassa Herra auttoi että hän löysi marja sangon ..rukouksella on valtava voima.
Anne Kananen: Halleluja!🙏
Kaisa Loiva: Aamen! Kiitos Herralle!
Paavo Hautala: Annoin puolet marjoista kiitollisuudesta Maijalle, joka ei pääse itse metsään keräämään marjoja!
Seija Honkanen: Kiitos Jumalalle, että marja sanko löytyi. Minä ehdin ajatella siitä sinun aikaisemmasta postauksestasi, että joku on varastanut marjat, mutta noin sakeassa metsässä voi kadottaa itsensäkin, saatikka sitten marjaämpäriä.
Paavo Hautala: Nyt ei harmita, sanko löytyi tänään 8.8. n. klo 17.30.
Tuija Kurvinen KYLLÄHÄN SIE OOT MEEÄN PAAVO.TUUN ILOISEKSI KUN KIRIJOITAT TÄNNE.YKSIN SAA NAURAA.MUTTA TARINATHAN ON TOTTA.NIINKUN SANOTAAN.TÄMÄ TARINA ON, TOSI.😊

Ei kommentteja: