tiistai 20. lokakuuta 2015

Pitää vain mennä rohkeasti uskossa eteenpäin!

Tilasin eilen oppikirjat kahdelletoista kielikerholaiselle. Ennen tilausta minun piti varmistaa opetushallituksesta, että tilaamani kirjat ovat ryhmälleni sopivia. Netissä olevat kirjaesittelyt eivät antaneet kirjojen soveltuvuudesta ryhmälleni, täyttä kuvaa. Yhden kirjan jouduin vaihtamaan toiseen. Tilasin kirjat, vaikka kerhoni talouspuoli on vielä ilmassa. Uskon varassa olen lähtenyt liikkeelle pakolaistyöhön. On mielenkiintoista nähdä minkälaisia "jukolan veljeksiä" kerhooni tulee. Kävin eilen klubilla, jossa monet tummat kädet ojentautuivat puoleeni ottamaan kerhoesitteen.

Mitä sitten, jos paikalle tulee enemmän kuin olen suunnitellut? Pitäisikö siinä tapauksessa aloittaa toinen ryhmä? Pitää vain olla rauhallinen ja luottavainen ja ajatella, että kaikki on Herran kädessä, joten voin jättää huoleni hänelle!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että Pastorilla riittää tällaiseenkin työhön aikaa seurakuntatyön lisäksi tänä kiireisenä aikana. Siinäkin mielessä on hienoa että aikaa on riittävästi, kun seurakuntien jäsenillekin varmaan on tärkeää hengellisten voimavarojen ylläpitäminen ja henkilökohtainen yhteys seurakunnan työntekijöiden kanssa. Kiitos Herralle, että meillä Suomessa on hyvin saatu vietyä eteenpäin yhteiskristillisyyttä, ja jokaiselle löytyy paikka, jossa hänelle on aikaa, kun hän sitä tarvitsee. Myös minun perheelleni, Kiitos Jeesus!
T. Jaloin kääntyneet aikaa antavien puoleen.

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos, kommentistasi! Nyt meillä kristityillä ei ole yhtään aikaa hukattavissa. Jeesus tulee todella pian!