perjantai 9. lokakuuta 2015

Uhka vai mahdollisuus?

Jos jäämme päivittelemään pakolaisvirtojen tulemista ja ajattelemme koko ajan heidän olevan suuri uhka turvallisuudellemme, pelko saa vallan ja se voi kasvaa niin suureksi, että "ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maan piiriä kohtaa". 

Jos ajattelemme Jumalan mahdollisuuksia pelastaa nämä ihmiset ja luotamme suuren Jumalan apuun ja varjelukseen ja annamme sydämemme avautua Jumalan rakkaudelle, niin täydellinen rakkaus karkottaa pelon. Saamme nähdä pelastuksen ihmeitä! Voimme elää rohkeasti ja saamme kokea ihmellistä johdatusta, iloa ja rauhaa. Meidän ei pitäisi keskittyä ajatuksissamme esteisiin, ongelmiin, uhkiin jne. vaan siihen voimaan, jonka saamme Krituksen nimessä. Jeesus Kristus on Herra! Ilman Kristusta kukaan ei ole mitään!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kultainen sääntö:
Mt.7:12
"Sen tähden, kaikki mitä te tahdotte ihmisten teille tekevän, tehkää myös te samoin heille; sillä tämä on laki ja profeetat. "

-Mitä minä tahtoisin itselleni tehtävän, jos joutuisin pakenemaan sotaa vieraaseen maahan?
Miten tahtoisin, että minut vastaanotetaan?
T. Mietiskelevä kahden maan kansalainen.

Paavo Hautala kirjoitti...

Tämä on hyvä sääntö. Kukaan ei halua jäädä yksin. Olin tänään luomassa kontakteja turvapaikan hakijoihin. Meneillään oleva avustustapahtuma suo mahdollisuuden tutustuttaa heitä Koillismaahan. Vien huomenna porukan Sallaan.