perjantai 2. lokakuuta 2015

Jumala muistaa luotujaan!

"Kaikkien silmät katsovat odottaen sinuun, ja sinä annat heille ravintonsa ajallaan. Sinä avaat kätesi ja ravitset hyvyydessäsi kaiken elollisen." (Ps. 145:15,16.)

Alussa Jumala antoi maalle käskyn tuottaa ravintoa kaikille luoduille. Jumalan suunnittelema ja toteuttama ravintoketju ei ole katkennut. Tälläkin hetkellä maa tuottaa ravintoa, niin että elämä maapalolla on mahdollista. Tänään saamme kiittää Jumalaa hyvästä ravinnosta, joka on meille suuri siunaus.

Kun lapset luovat katseensa vanhempiinsa, he odottavat, että heidän tarpeensa tyydytetään. Samoin kaikki ihmiset ja eläimet saavat luoda odottavan katseensa Jumalan puoleen, joka on luvannut antaa heille heidän ruokansa ajallaan. Jumalan pöydässä on paljon nälkäisiä ruokittavia, eikä hän unohda yhtäkään niistä.

Ruoka-aikojen säännöllisyys liittyy terveisiin elämäntapoihin. Jumala ruokkii omiaan säännöllisesti oikealla ajalla. Jumalan varastoista ei puutu mitään hyvää. Hän huolehtii jatkuvasti meidän fyysisistä ja hengellisistä tarpeistamme. Jeesus sanoi, ettei meidän tarvitse huokailla ja murehtia siitä, mitä söisimme tai joisimme tai mitä pukisimme päällemme, koska hän pitää meistä huolen. Jumalan kädet ovat avoimet ja niissä on meille paljon hyvää annettavaa, tarpeidemme mukaan.

Erityisen runsaat ovat hänen hyvyytensä ja armonsa varastot. Kukaan ei voi kuluttaa näitä varastoja tyhjiksi.

Mitä Jumala odottaa meiltä?

Kiitollista ja nöyrää odottamista Jumalan edessä, oikein tekemistä ja sitä, että rakastamme, laupeutta!

Ei kommentteja: