sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

"Herra tekee ihmeitä teidän keskuudessanne!"

Torstai-iltana 4.6. klo 23.30 minulla oli rukoustaistelu ja kaipasin vahvistavaa lupausta Jumalalta. Raamatusta silmiini osuivat sanat:

"Joosua sanoi kansalle: "Pyhittäytykää, sillä huomenna Herra tekee ihmeitä teidän keskuudessanne." (Joos. 3:5.)

Tartuin tähän lupaukseen uskossa ja jäin odottamaan huomista. Rukouksen jälkeen näin mahtavan sateenaaren samalla kohdalla taivasta kuin vuosia sitten, kun etsin Herran johdatusta. Rohkaistuin sanasta ja tuon lupauksen kaaren näkemisestä, joka aivan kuin vahvisti Jumalan lupauksen.

En ollut varma tarkoittiko huominen perjantaita, sapatin valistuspäivää, vai lauantaita eli sapattia. Raamatun päivä lasketaan illasta iltaan eli n. klo 18 - 18. Raamatun päivä ei siis vaihdu yöllä klo 24, vaan auringon laskiessa, illalla.

Joosuan aikana tuo ihme oli Jordanin ylitys kuivin jaloin, vaikka oli tulva-aika. Israelilaiset tiesivät tämän ihmeen kautta, että elävä Jumala oli heidän keskellään.

Tietoisuus Jumalan läsnäolosta karkottaa pelot ja huolet. En tiedä vielä, minkä suuren ihmeen Herra on tehnyt rukoustaisteluni aiheen suhteen, mutta mieleni on kuitenkin levollinen ja uskon, että kaikki menee hyvin. Sapattina meillä oli siunattu Herran pyhä ehtoollinen.

Ei kommentteja: