keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

NA-lehden kevätnumerot ovat saapuneet Kuusamoon!

Simolle tuli 100 Nykyaika-lehteä ja minulle 50. Lähdemme niitä myymään ovelta ovelle.
Tämän päivän tilanne on se, että olemme molemmat saaneet 10 lehteä myydyksi. Simo on kyllä lahjoittanut yhden lehden ilmaiseksi kirkkomme siivoojalle, joka on palvellut hyvin antaumuksella ja pitänyt paikat siistinä. Kiitos, Simo, kun huomioit tämän!

Kiitos kaikille ihmisille, jotka olette ostaneet meiltä lehden! Kiitos myös etukäteen niille ihmisille, jotka tulette ostamaan lehden, kun tulemme ovellenne esittämään sen.

Itse lahjoitan lehtimyynnistä tulevan myyntipalkkion raittius- ja terveystyön tukemiseksi Kuusamossa!

Jos haluat tukea tätä työtä ja haluat saada hyvän lehden itsellesi tai ystävällesi, niin otathan minuun yhteyttä, niin toimitan sinulle lehden. Jos asut muualla kuin Kuusamossa, niin voin lähettää sinulle lehden postissa ja laitan mukaan pankkisiirtokortin, jolla voit maksaa lehden. Lehden hinta on 8 €. Maksan postimaksun puolestasi.  Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella tai tämän kirjoituksen kommentissa.

Yhteystietoni ovat: paavo.hautala@pp2.inet.fi tai puh. 040 8474 582. Kiitos kannatuksestasi!
Lehti on erittäin mielenkiintoinen, monipuolinen ja kannustava.
Tämä lehti on kristillisiä arvoja ja terveitä elämäntapoja korostava julkaisu!

Hämmästyin ja ilahduin suuresti tänään, kun lähes sadan vuoden ikäinen pariskunta halusi itselleen tämän lehden, vaikka kumpikaan ei pystynyt lukemaan sitä heikentyneen näön vuoksi. He jäivät odottamaan pääsiäisvieraita, jotka tulevat lukemaan tämän lehden heille! Pidin tässä kodissa kiitosrukouksen, joka oli päivän siunattu kohokohta! Kiitos Herralle!

2 kommenttia:

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos, Eero, lehtitilauksestasi! Laitan lehdet tulemaan postissa, huomenna!

Paavo Hautala kirjoitti...

Sunnuntaina 22.3.2015 klo 15.00 sain kaikki 50 kpl Nykyaikalehteä myydyksi. Kiitos kaikille, jotka ostivat lahden ja tukivat näin raittius- ja terveystyötä Kuusamossa.