tiistai 14. lokakuuta 2014

Totuuden tuli puhdistaa alttarin ja Jeesuksen veri sydämen!

"Heidän ovat kantaisät, ja heistä on Kristus lihan puolesta. Hän on yli kaiken, Jumala, iankaikkisesti ylistetty. Aamen." (Room. 9:5.)

Tässä tekstissä sanotaan suoraan, että Kristus on Jumala. Jumalan sanan todistus Kristuksen jumaluudesta on selvä ja vakuuttava. Jeesus on iankaikkisesti ylistetty. Isä, Poika ja Pyhä Henki ovat olleet aina olemassa. Jeesukselle annettu palvonta, kiitos ja kunnia on hänen kumartamistaan. Jeesus ei kumartanut Lusiferia eli paholaista, vaikka paholainen houkutteli Jeesusta kaikin voimin ja viekkaudella niin tekemään, mutta meidän velvollisuutemme ja etuoikeutemme on kumartaa Jeesusta, koska hän on Jumala, jolle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä.

"Kumartakaa ja palvokaa häntä, joka on tehnyt taivaan ja maan, meren ja vesien lähteet." Jeesus on Luoja, "joka on tehnyt taivaan ja maan ja vesien lähteet", joten meidän on kumarrettava ja palvottava häntä. Mitä kumartaminen tarkoittaa? Jumalan käskyjen ja Jeesuksen uskon pitäminen lopun aikana, eli meidän aikanamme, vaatii uskovilta kestävyyttä ja kärsivällisyyttä, koska tässä maailmassa vaikuttavat Jumalaa vastustavat voimat, pyrkivät pakottamaan kaikki ihmiset kumartamaan tämän maailman ruhtinasta. Laittomuuden ihminen on kylvänyt maailmaan laittomuuden hengen kautta laittomuuden siemeniä, jotka ovat itäneet hyvin ja kasvattaneet Jumalaa vastustavan kansanjoukon, joka ei välitä Jumalan käskyistä ja Jeesuksen uskosta sanan opettamalla tavalla. Jumalan sanan tilalle on otettu sana ihmisten huulilta ja ihmisten sydämiltä. Nämä ihmiskäskyt lepäävät tradition auktoriteetin varassa ja tyhjissä muotomenoissa, jotka eivät muuta ihmisen sydäntä kuuliaiseksi Herran sanalle. Luopumus Jeesuksesta ja hänen opetuksistaan on tapahtunut vähitellen ja huomaamatta. Se, mitä ennen kauhisteltiin jumalattomana elämänmenona, on nyt normaalia ja hyväksyttävää ja se siunataan saastuneilta alttareilta. Missä ovat tämän päivän "Johannes Kastajat ja Eliat", jotka nousevat esille ja julistavat Herran sanan, lain ja evankeliumin ja näin korjaavat ja puhdistavat Herran alttarin valheista, totuuden tulella? Totuuden tuli puhdistaa alttarin ja Jeesuksen veri sydämen!

Ei kommentteja: