keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Kristittyjen yhteistä toimintaa Kuusamossa 2014!

Minut kutsuttiin Kuusamon Tropiikkiin 30.9.2014 pitämään miesten saunapiiriläisille esitelmä Adventtikirkosta. Jasmiini VIP-saunaan tuli kymmenen miehen ryhmä. Illan ohjelma alkoi virrellä, Raamatun tekstillä ja rukouksella. Pidin ryhmälle PowerPoint -esityksen Suomen - ja kansainvälisen Adventtikirkon toiminnasta ja opetustemme erityispiirteistä. Asia tuntui kiinnostavan kaikkia erittäin paljon. Olin piirissä ensimmäisen kerran ja osallistuminen tällaiseen toimintaan oli positiivinen kokemus. Pyöreän saunan keskellä oli kuuma kiuas ja miehet istuivat löylyssä ympyrän muotoisessa piirissä. Vastailin minulle esittetyihin kysymyksiin. Ilta päättyi tarjoiluun, iltavirteen ja Herran rukoukseen ja - siunaukseen. Piiri kokoontuu kerran kuukaudessa kuukauden viimeisenä tiistaina klo 18.30 ja sinne on kaikilla miehillä vapaa pääsy.

Seuraava kristittyjen yhteinen ilta on ensi torstaina 9.10.2014 ko 17 Käylän kirkossa pidettävä Rukousvaellus -tilaisuus. Ensin on hartaushetki ja sen jälkeen kierrämme ulkoilulenkin ja tulemme takaisin Rajaseutukirkkoon, jossa nautimme iltapalan ja pidämme loppuhartauden. Minun tehtäväni on pitää alkuhartaus klo 17. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

4.-8.12.2014 pidetään Raamatunlukumaraton Kuusamon Adenttikirkossa. Tähän tapahtumaan kutsutaan Raamatunlukija pareja, jotka lukevat Ramattua puolen tunnin jaksoissa. Toinen pareista rukoilee Rukouspuutarhassa sillä välin, kun toinen lukee Raamattua ja sitten osat vaihtuvat. Ajanvaraukset ja tarkemmat ohjeet kampanjasta tulevat lehteen ja nettiin. Tapahtumaan kutsutaan lapsia, nuoria, keski-ikäisiä ja ikääntyneitä, kaikkia, jotka osaavat lukea ääneen. Mukaan voi tulla Kuusamossa tuona ajankohtana matkalla olevia, myös ulkomaalaisia ja maahanmuuttajia. He voivat tuoda tullessaan omalla äidinkielellään kirjoitetun Raamatun ja lukea osuutensa siitä. Paikalle varataan englanninkielinen Raamattu, jota voi käyttää. Lukeminen suoritetaan tauotta, yötä päivää, kunnes Raamattu on luettu läpi, alusta loppuun saakka. Kampanjaan tarvitaan runsaasti väkeä, erityisesti yötuntien ajaksi. Päätäthän olla mukana! Kampanjaan varataan aikaa 100 tuntia, joka pitäisi riittää. Paikan päälle voi tulla kuuntelemaan Raamatun lukua kampanjan aikana minä hetkenä hyvänsä, yöllä tai päivällä! Lukeminen tuntuu mukavammalta, kun on kuulijoita!

Ei kommentteja: