keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Sylvi Kielennivan muistolle 4.

Sylvi-sisar uskoi Jeesukseen, rakasti ja palveli häntä uskollisesti. Hän luotti Jeesuksen armoon ja rakkauteen. Sylvi sai elämänsä aikana kokea myös enkelivierailun. Enkeli oli vakuuttanut hänelle, ettei hänen tarvitse koskaan pelätä mitään pahaa, koska Jumala suojelee hänen elämäänsä. Tämä tieto antoi Sylville paljon iloa ja rohkeutta.
Sylvi odotti hartaasti Jeesuksen toista tulemista. Hän ymmärsi, että Jeesuksen takaisintuloon liittyy vanhurskasten ylösnousemus. Tässä toivossa hänet laskettiin viimeiselle lepovuoteelleen Hugon viereen Nilon hautausmaalle sunnuntaina 29.5.2011 odottamaan Jeesuksen lupauksen täyttymystä. Tämän autuaallisen toivon täyttyessä tapahtuu ensimmäinen ylösnousemus Herran omille. Tuona päivänä Sylvi-sisarella on Jumalan armosta iankaikkisen elämän toivo. Iankaikkisen kevään kauneus, kesän lämpö ja kirkkaus ovat Herran palvelijoiden perintöosa uudessa maassa. Nyt Sylvi-sisar saa levätä vaivoistaan ja hänellä on toivo saada kuulla Vapahtajan huulilta sanat:
"Hyvin tehty! Olet hyvä ja luotettava palvelija. Vähässä olet ollut uskollinen, minä panen sinut paljon haltijaksi. Tule herrasi ilojuhlaan!" (Matt. 25:21.)

Jälleennäkemisen toivossa Sylvin taistelutoveri Paavo

Ei kommentteja: