perjantai 3. kesäkuuta 2011

Koulujen päättäjäiset ja suvivirsi

Toivottavasti koulut jatkavat tutuksi tullutta perinnettä ja laulavat huomenna kauniin suvivirren. Tuomen tuoksu ja suvivirsi ovat minulle kesän tervetulotoivotukset. Kirkossa käyminen kuului myös lapsuuteni kevätjuhlan ohjelmaan. Oli se niin juhlallista ja kaunista, kun koko kouluperhe marssi Pomarkun kirkkoon koulujen päätöshartauteen. Nämä hetket ovat jääneet lähtemättömästi mieleeni, ainakin tunnelman puolesta. Tulee niin hyvä ja kiitollinen mieli siitä, kun pienen pojan sydämeen kylvettiin Jumalan sanan siemeniä, jotka ovat itäneet ja tuottaneet satoa aina tähän päivään saakka.

Onnea ja siunausta kaikille valmistuneille ja koulunsa päättäneille!
Kiitos opettajille arvokkaasta työstänne lasten ja nuorten hyväksi!
Hyvää, lämmintä ja aurinkoista kesälomaa kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Paavo.On todella niin kaunista ja lämmintä luonnossa,ihan mykistyy tuosta Luojan uudesta kasvukaudesta luonnossa.Tuoksuja ja kukkasia ja kaikkea ihmisten iloksi on taas annettu runsain mitoin ilahduttamaan ja todistamaan Luojan luomisvoimasta.Kohta se omakin loma alkaa ja odotan innolla sinne eräleirille pääsyä.Sainkin torstain järjestettyä vapaaksi silloin kesäkuun lopulla ja tulisin jo silloin yöpymään kauniiseen kirkkoonne.Perjantaina olisin jo valmiina paikalla.Siunausterveisiä Kuusamoon kaikille,nähdään pian.
Eeva-Kaisa.

Paavo Hautala kirjoitti...

Hei Eeva-Kaisa! Nyt on hyvä nauttia kesästä, kun ei ole vielä hyttysiä kiusana. Oletko saanut innostettua nuoria tulemaan leirille? Aika menee nopeasti ja leiri alkaa pian. Tervetuloa Kuusamoon jo torstaina!