torstai 9. kesäkuuta 2011

Jessica sai tänään pikkusiskon!

Suville ja Tonille syntyi tänään puoli kahdeksan aikaan illalla terhakka tyttövauva (3270 g / 48,5 cm). Jessica sai pikkusiskon ja Mikael sai uuden serkun. Nyt meillä on kolme lastenlasta. Kiitos Herralle! Kaikki meni hyvin. Toni soitti ja kertoi iloisen perhetapahtuman kahdeksan aikoihin. Olimme juuri silloin kaupassa valintatalossa. Kaupan asiakkaat kuulivat viestin ja olivat ensimmäiset onnittelijat. Sanoin Annelle, että tästä tytöstä taitaa tulla kauppias, koska olimme kaupassa, kun saimme kuulla hänen maailmaan tulostaan ja asiakkaat saivat tietää ensimmäisinä tytön syntymän ja toivottivat onnea.
Tänään on ollut koko päivän n. 30 C:een hellepäivä. Ehdin jo istuttaa puutarhaani tytön syntymän johdosta puun. Suvin ja Tonin puiden välissä on nyt kahden tyttären puut.

Onnea ja Jumalan siunausta uuden elämän ihmeen johdosta Suvi-äidille, Toni-isille ja Jessica isosiskolle toivoo ukki ja mummi!

Tervetullut olet, tyttö äidin ja isin ikioma.
Synnyit suven lämpöön, kotiin rakkaaseen.
Päättyi vanhempien loma, sua hoitaakseen.
Mummi ja ukki sinua rakastaa, kuten muitakin lastenlapsiaan,
Mikaelia ja Jessicaa.

7 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Paljon onnea iloisen perhetapahtuman johdosta,nuorelle parille,ja mummulle ja ukille.
Siunausta ja varjelusta elämään.

Aila kirjoitti...

Onnittelut myös Raahesta!
(Vieläkään kommentointi ei onnistu perinteiseen tapaan, jotain vikaa bloggerissa, mutta kokeilen, onnistuuko kiertoteitse.)

Anonyymi kirjoitti...

Hei.Paljon ONNEA ja SIUNAUSTA uudelle elämälle perheessänne,se on Jumalan suurta armoa, uusi elämä, ja voi, ne pienet varpaat,ja sormet ja kaikki jotka Jumala on äidin kohdussa muovannut!!!HMEELLINEN on Jumalan luomistyö.
Kiitos Hänelle kaikesta.
Eeva-Kaisa.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ja Taivaan Isän runsasta Siunausta iloisen perhetapahtuman johdosta uudelle ihmistaimelle, vanhemmille, isosiskolle ja isovanhemmille.
Lapsen syntyminen maailmaan on suuri ihme.
Kiitos ja kunnia Jumalalle, Hänen rakkaudestaan ja huolenpidostaan kaikkia kohtaan. Raija

Anonyymi kirjoitti...

Tuula Porista yhtyy onnitteluihin. Jumalan siunausta tyttövauvalle, Jessica-siskolle, vanhemmille ja isovanhemmille! Lapsi on Taivaan lahja.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista. Pääsimme viikko sitten sunnuntaina kotiin. Neiti on rauhallinen ja ihana.
Suvi, Toni, Jessica ja vauva

Anonyymi kirjoitti...

Tänään vietimme Suvin ja Tonin tyttären ristiäisiä Oulussa, Heinätorin seurakuntakodissa. Vauvan nimeksi tuli Vilma Ella Cristina.
Suvi ja Toni olivat onnistuneet pitämään nimen salaisuutena viimeiseen asti. Juhla oli kaunis ja ikimuistoinen. Vilma on todella söpö ja rauhallinen. Hän ei itkenyt koko juhlan aikana yhtään kertaa. Pöydissä oli vaaleanpunaiset gebidat ja kukka-asetelmassa oranssit ruusut ja lisäksi oman puutarhamme kukkia. Sää oli helteisen kesäinen.
Terveisin Paavo ja Anne, onnelliset isovanhemmat