sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Turkuun menevällä moottoritiellä kuultiin enkelikuoron laulua!

Kuulin sapattina 2.1.2016 rohkaisevan kertomuksen.

Eräs mies, jonka tunnemme Toivonlinnan ajoilta, oli kokenut moottoritiellä ihmeellisen kokemuksen.

Soitin hänelle ja kyselin tarkemmin, mitä hänelle oli tapahtunut?

Hän sanoi miettineensä maailman tapahtumia ja oli huolissaan siitä, mitä tulevina päivinä tapahtuu? Pakolaisvirrat, sodat, onnettomuudet ja kristittyjen tappaminen ovat pysäyttäneet hänet miettimään lopunajan tapahtumia vakavasti.

Hän oli ajamassa autoa Turkuun päin moottoritiellä. Yht'äkkiä hänen toinen korvansa pamahti auki, kuin olisi tulppa otettu pois. Sitten hän alkoi kuulla enkelten laulua. Pian hän näki pilvissä suuren kuoron, joka oli hyvin värikäs. Kuoro lauloi suomenkielellä laulun: Kirkas aamu pian koittaa.

Tämä laulu on, "Seurakunta laulaa" - kirjassa laulu nro 512

1. Kirkas aamu pian koittaa jälkeen aikojen yön. Päivä varjot jo voittaa kautta Golgatan työn. Huomenkellojen soiton kaiku sielussa soi meille kertoen: voiton Jeesus matkaamme toi.

2. Taivaskotihin johtaa kaita elämän tie. Herra lastansa kohtaa, kantain perille vie. Täältä katseeni nostaa ylös vuorille saan. Sieltä sieluuni loistaa valo taivahan maan.

3. Kohta taivaisen saaton nään mä riemullisen. Jeesus-nimessä voiton saivat voimallisen. Heidän kanssansa astun maahan kirkkauden. Silloin perille saavun joukkoon voittajien.

Tämä laulu rohkaisee meitä katsomaan eteenpäin Jeesuksen tulon päivään, jolloin synnin murhenäytelmä päättyy.

Sinisiä lauluja - Kirkas aamu pian koittaa - YouTube


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rukouspyyntö erään kirurgian ja ortopedian erikoislääkärin puolesta.
Hän on lähetysmatkalla ja hänen laukku on matkalla hävinnyt. Laukku sisältää tärkeitä tavaroita ja makuupussi. Rukoillaan, että laukku löytyy pian ja että hän pysyisi terveenä kylmyydestä huolimatta. Hänen täytyisi saada myös puolen vuoden viisumi perjantaihin mennessä, jotta hän voisi matkustaa perille kohteeseen, jonne on matkalla työskentelemään.
Kiitos Herralle, että hän on saanut jo toisen laukun, jossa on lämpimiä vaatteita ja että Jumala on johdattanut hänet lähelle määränpäätä, jonne on menossa työskentelemään.
T. Katariina

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Herralle! Lääkärin laukku löytyi eilen. Kiitos rukouksin muistaneille! T. Katariina

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos!