sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Apua oikeaan aikaan!

Sain lahjoituksena naapurilta kaapeli TV:n digiboxin kirpparille vietäväksi viime perjantaina. Lauantaina vierailin eräässä turvapaikan hakijan kodissa. Myöhemmin samana päivänä he sanoivat, etteivät he saa TV:tä toimimaan. Heillä oli TV ja antenni digiboxi. Hain kirpparilta kaapeli TV:n digiboxin ja ystävän kanssa lähdimme sunnuntaina laittamaan TV:n kuntoon. Kaikki meni nappiin. Kirpparille tuli juuri oikeaan aikaan oikea digiboxi. Nyt perhe iloitsee toimivasta TV:stä ja lapsille annetuista leluista, nalleista, pikkuautoista ja lentokoneesta. Pienet asiat tuovat iloa auttajille ja avun saajille!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tuo otsikko on osuva tähänkin juttuun: Minun poika haki opiskelupaikkaa. Sitten me perheenä päätimme, että alamme suunnitella muuttoa toiselle paikkakunnalle, takaisin Pohjois-Savoon. Otimme jo parin henkilön kanssa puheeksi muuttoaikeemme. Sitten minun mieleeni tuli, että poikahan oli laittanut opiskeluun haun. Seuraavana päivänä poika sai opiskelupaikasta tiedon, että häntä ei ole valittu opiskelijaksi. Tämä tieto oli pojalle ja meille kaikille helpotus. Harvoin näin päin, että haussa hylätyksi tuleminen onkin helpotus ja onni.
Pyydän rukoilemaan puolestamme, että Jumala järjestäisi ja johdattaisi muuttoasiat ja antaisi minulle voimia hoitaa asioita eteenpäin. T. Katariina

Paavo Hautala kirjoitti...

Kaikki kääntyy lopulta parhaaksemme, kun rukoillen jätämme asiamme Herralle!

Anonyymi kirjoitti...

Erään sisaren iäkäs äiti kaatui liukkaalla ja on ollut kotonaan vuoteen omana kaatumisen takia. Sisar on joutunut huolehtimaan tästä äidistään ja hän on joutunut luopumaan omista menoistaan. Kunpa Herra järjestäisi ja johdattaisi hänelle apua oikeaan aikaan, jolloin hän voisi hoitaa omia asioitaan ja pääsisi myös kirkkoon ja hengellisiin tapahtumiin mukaan.

Paavo Hautala kirjoitti...

Liukkaat kelit ovat iäkkäille vaarallisia.Hiekotus on välttämätöntä. Ludmila pyysi minua tuomaan karkeaa merisuolaa, että kirpparin portaat saadaan sulaksi. Portaikossa kaatuminen on vaarallista. Selviytymistä!