lauantai 21. helmikuuta 2015

Tästä päivästä alkaen!

Kun Herra antoi Israelin kansalle marssikäskyn mennä valloittamaan Kanaanin maata, niin hän antoi heille rohkaisuksi vahvan sanan:

"Tästä päivästä alkaen minä saatan kansat kaikkialla taivaan alla sellaisen kauhun ja pelon valtaan sinun edessäsi, että kun he kuulevat vaikka vain puhuttavan sinusta, ne pelkäävät ja vapisevat sinun vuoksesi." (5. Moos. 2:25.)

"Älkää pelätkö niitä, sillä Herra, teidän Jumalanne, sotii teidän puolestanne." (5. Moos. 3:22.)

Herran läsnäolo tekee Jumalan kansasta vahvan ja pelottavan. Pahan voimat eivät voi tuhota Herran valittuja. Herran valittuja ovat kaikki Jeesuksen Kristuksen lunastamat ihmiset, jotka asuvat eri kansojen keskellä. Tämä kansa on uskon kansa, joka luottaa Jumalaan ja joka on vastaanottanut Jeesuksen Kristuksen Vapahtajakseen ja Herrakseen. Jeesuksen veri on puhdistanut ja puhdistaa joka päivä tämän kansan heidän synneistään. Pyhä Henki asuu heidän keskellään, jokaisen uskovan sydämessä, ja Jumalan koko sota-asu tekee heistä vahvoja, suojelee heitä synniltä, paholaiselta, jumalattomilta ja  heidän juoniltaan.
Kaikilla, joilla on vahva, uskoon perustuva elävä suhde Jeesukseen, saavat olla levollisella mielellä. He saavat nähdä pelastuksen suuria ihmeitä matkalla luvattuun maahan, joka on se todellinen uusi maa.

Saakoon nämä ajatukset rohkaista sinua tästä päivästä alkaen, joka on pelastuksen päivä kaikille, jotka tulevat Jeesuksen luo ja jättävät elämänsä Hänelle kokonaan!

Ei kommentteja: