torstai 26. helmikuuta 2015

Jokainen paikka hänen lähellään on paras mahdollinen!

"Herra itse kulkee sinun edelläsi. Hän on sinun kanssasi; hän ei jätä eikä hylkää sinua. Älä pelkää äläkä säiky."(5. Moos. 31:8.)

"Tien aukaisija käy heidän edellään. He raivaavat tiensä, kulkevat portille ja menevät siitä ulos. Heidän kuninkaansa kulkee heidän edellään, ja Herra on heidän johtajanaan." (Miik. 2:13.)

Elämässäsi ei ole mitään sellaista kokemusta, jota Jeesus ei ymmärtäisi. Hän on kulkenut sinun edelläsi ja kulkee tälläkin hetkellä. Jeesus on sinun kanssasi, jos olet pyytänyt häntä tulemaan luoksesi. Jeesuksen esirukoustyö sinun puolestasi taivaassa on, todellista. Jeesuksen sovitustyön ja hänen rukoustensa kautta sinä olet hyvässä turvassa. Sinun ei tarvitse pelätä mitään pahaa. Jeesus ei hylkää sinua, ellet sinä hylkää häntä. Tiesi voi näyttää olevan hukassa tai tukossa joka suuntaan, mutta tie ylöspäin on aina avoinna. Rukouksen tietä ei voi sinulta kukaan estää. Jumalan sanan valoa ei voi himmentää mikään. Anna sen valaista tiesi tänään. Jos tielläsi on esteitä, pyydä tien raivaajaa kulkemaan edelläsi. Ne ovet, jotka sulkeutuvat, estävät sinua joutumasta väärille teille, mutta ne ovet, jotka hän avaa eteesi, antavat sinulle mahdollisuuden päästä elämässäsi eteenpäin kohti taivaan porttia. Uuden Jerusalemin helmiportista sisään käyminen on mahdollista Jeesuksen kanssa. Kuninkaan valtatie on kaita ja portti ahdas, mutta kaikki, jotka lähtevät tälle tielle, eivät eksy ja he kulkevat portille, josta he pääsevät sisälle iankaikkiseen elämään. Tänään saamme katsoa johtajaamme, Herraan Jeesukseen Kristukseen. Voimme valita seurata häntä. Paikkamme voi olla hänen perässään, vierellään tai sylissä. Jokainen paikka hänen lähellään on paras mahdollinen!

Ei kommentteja: