tiistai 3. kesäkuuta 2014

Oppimattomuus ei estä käyttökelpoisuuttasi!


 
Jeesus valitsi opetuslapsikseen oppimattomia miehiä, koska he eivät olleet itseriittoisia ja ylpeitä omasta asemastaan. Jeesus ei tee koskaan virheitä valitessaan ihmisiä suorittamaan niitä tehtäviä, jotka hän on suunnitellut toteuttaa maan päällä. Jos tunnet itsesi oppimattomaksi ja kykenemättömäksi suorittamaan sinulle uskottuja tehtäviä, niin seuraa Jeesusta ja katso Häneen. Oppimattomuutesi ei estä käyttökelpoisuuttasi Herran työssä. Hän on viisautesi ja voimasi. Hänen taitavien käsiensä ohjauksessa löydät oman paikkasi, jossa sinua pyydetään palvelemaan Herran asiaa. Tärkein ja ensimmäinen läksy, joka meidän tulee oppia Kristuksen koulussa, liittyy luottamukseen. Se ei koske itseensä luottamista vaan Jeesukseen luottamista. Kristuksen koulussa luonteen kasvatuksella on suurempi merkitys kuin tiedon hankkimisella. Kristuksen luonteen vastaanottaminen ei ole mahdollista, jos oma minä istuu sydämen valtaistuimella hallitsemassa elämäämme.Todellisen menestymisen edellytyksenä on nöyrtyminen ja Kristuksen tahtoon alistuminen, rakkaudessa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tärkeä sanoma, koskettaa!

seija kirjoitti...

Hei!
Näin se vaan menee, Rakkaus Jeesukseen riittää. Se saa halun palvella eikä se laskelmoi eikä ajattele mitä minä tästä hyödyn. Uskon kautta saamme kaiken sen taidon ja tiedon mitä kuhunkin tehtävään tarvitaan.
Terveisin Seija

Paavo Hautala kirjoitti...

Hei, Seija! Kiitos kommentistasi. Olet kokenut em. sanan todeksi omassa elämässäsi! Siunausta edelleenkin! Hyvää kesää koko perheelle!