sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Työ yhteyden vahvistamiseksi on Jumalasta!

Jeesuksen elämä maailmassa oli yksinäisen ihmisen osa. Lapsena Jeesuksella ei ollut kavereita, koska hän ei halunnut osallistua pahantekoon. Kiusanteko, iva ja pilkka haavoittavat sydäntä. Fariseusten ja kirjanoppineiden syytökset jumalanpilkasta ja valtiorikoksesta yrittivät hajottaa Jeesuksen seuraajien rivejä. Paholainen yritti kaikin tavoin tehdä Jeesuksen elämän katkeraksi ja kurjaksi masentaakseen hänet. Jos Jeesus olisi masentunut, hän ei olisi jaksanut tehdä kutsumustyötään. Onneksi saatana ei onnistunut katkaisemaan Jeesuksen ja hänen Isänsä välistä suhdetta, josta Jeesus ammensi voimaa työhönsä.

Paholaisella on sama taktiikka masentaa niitä, jotka ovat työssä Herran viinitarhassa. Hän yrittää katkaista niiden ihmisten välisiä suhteita, jotka työskentelevät yhdessä menestyksellisessä lähetystyössä.

Ne, jotka vehkeilevät Herran työntekijöitä vastaan, syyttävät ja puhuvat pahaa heistä, toimivat saatanan työtovereina.

Seurakunta ja sen jäsenet ovat saatanan erityisenä maalitauluna sen tähden, että Jumalan työ estyisi. Hajalla oleva Jumalan lauma on voimaton.

Kaikki se työ, mikä tehdään seurakunnan yhteyden vahvistamiseksi, on Pyhän Hengen työtä. Autuaita ovat ne ihmiset, jotka ovat mukana rakentamassa rauhaa, kannustamassa ja rohkaisemassa Jeesuksen todistajia jumalanmielenmukaiseen elämään! Työ yhteyden vahvistamiseksi on Jumalasta!

Ei kommentteja: