perjantai 2. joulukuuta 2016

Kuunjäristys vei minut yölliselle matkalle kuuhun!

Viime yönä näin erikoista unta.

Taivaalta kuului valtavaa jyrähtelyä. Sanoin jollekin, että kuussa on tapahtunut suuri kuunjäristys. Juoksin kotiin suojaan ja sanoin, että kohta tulee kova myrsky. Kotini oli aivan erilainen, mikä se on tällä hetkellä. En ollut unessa Kuusamossa. Sanoin jollekin, että kuussa ovat vuoret siirtyneet pois paikoiltaan.

Sitten olinkin muutamien henkilöiden kanssa kuussa. Kuussa pystyi liikkumaan aivan vapaasti. Ihmettelin, että kuussa pystyi hengittämään ja liikkumaan ihan tavallisissa vaatteissa. Sanoin kuussa asuvalle, että maassa meillä on ihan erilainen käsitys kuusta. Näin rakennuksia, vettä ja kukkivia pensaita. Kukat olivat erikoisia. En ole sellaisia tavannut missään muualla. Ne olivat valkoisia.

Olin kyydissä mönkijän tapaisessa kulkuneuvossa. Oli todella jännittävää nähdä erikoisia asioita. Sanoin, että täällähän on runsaasti vettä. Joku nainen sanoi, että hän asuu kuussa ja pian hän voi kylvää porkkanaa. Kuussa oli kevät ja jäät olivat sulamassa. Nainen sanoi, että hän on nähnyt kuussa leppäkertun. Liikuimme meren rannalla. Mönkijän kuljettaja oli vähällä ajaa suoraan mereen. Katsoin sitten merelle päin ja huomasin ison jäälautan tulevan rantaan päin. Heräsin siihen, kun tuo jäälautta tuli suoraan minua kohti, enkä ehtinyt väistää sitä mihinkään suuntaan, koska sivuillani oli vetisiä, rämeen tapaisia keitaita.

Onneksi tämä oli vain unta, ajattelin! Se oli kuitenkin niin todellinen ja elävä uni, että mietin aamulla pitkään, mitä tämä uni oikein tarkoitti? Päivälläkin se tuli mieleeni ja ajattelin kirjoittaa sen muistiin blogilleni.

Olen ennenkin nähnyt kuusta unta. Olen kirjoittanut siitä blogillani. Sinulla onkin nyt jännittävä tehtävä etsiä tämä kirjoitus.

Olenkohan tulossa "kuuhulluksi"?

1 kommentti:

Masa kirjoitti...

Unet on järisyttäviä, joskus selkeitä.
http://paavohautala.blogspot.fi/2013/06/kavin-unessa-kuussa.html