lauantai 6. helmikuuta 2016

Menestys, rauha, rakentuminen ja kasvu!

"Seurakunnalla oli nyt koko Juudeassa, Galileassa ja Samariassa rauha. Se rakentui ja eli Herran pelossa ja kasvoi Pyhän Hengen rohkaisevasta vaikutuksesta." (Ap.t. 9:31.)

Tämä on hyvin rohkaiseva sana.

Seurakunnalla on ollut menestyksen aika. Pyhän Hengen rohkaiseva vaikutus tuo mukanaan aina siunauksen. Oikea Herran pelko rakentaa seurakuntaa, koska seurakunnan jäsenet kasvavat hengellisesti Pyhän Hengen, Jumalan sanan ja rukouksen kautta. Eläminen Herran pelossa tarkoittaa Hengessä vaeltamista. Päivittäinen Pyhän Hengen johdatus on hengellisen kasvun avain.

Hengelliset aseet ovat lihan käsivartta voimakkaammat. Lihan käsivarsilla kuvataan ihmisvoimaa. Omin voimin taisteleva ihminen ei menesty. Daavid voitti Goljatin, koska hän turvautui Jumalaan.

"Mutta Daavid vastasi filistealaiselle: "Sinä tulet minua vastaan miekan, peitsen ja keihään kanssa, mutta minä tulen sinua vastaan Herran Sebaotin, Israelin taistelurivien Jumalan, nimessä, jota sinä olet häpäissyt." (1. Sam. 17:45.)

Daavid voitti Goljatin yhdellä täsmäiskulla.

Hengellinen auktoriteetti perustuu Jumalan voimaan. Tämän auktoriteetin edessä vihollisen aseet ovat tehottomia. Seurakunnan jäsenten pitää elää nyt Herran pelossa ja turvautua Pyhän Hengen voimaan saavuttaakseen todellisen menestyksen, rauhan, rakentumisen ja kasvun!

Ei kommentteja: