torstai 18. elokuuta 2022

Murehtimisesta

"Heittäkää kaikki murheenne hänen päälleen, sillä hän pitää teistä huolen" (1. Piet. 5:7). Jeesus on kantanut kaikki syntimme, jotka aiheuttavat meille huolia. Meille kasaantuu helposti paljon huolia, koska elämme vaikeita aikoja. Ruoka on kallistunut ja kaikki maksut ovat nyt suurempia kuin ennen. Miten rahamme riittävät? Nämä asiat ovat monien huolena. Terveyskysymykset ovat myös koettelevia ja huolta aiheuttavia. Jeesus kehottaa meitä heittämään kaikki huolet hänen päälleen. Eikö tämä ole hyvä uutinen, joka antaa meille toivoa selviytymisestä. Murehtiminen ei auta meitä, mutta luottaminen Jumalaan antaa voimaa kaiken kestämiseen. Voisitko kirjoittaa kaikki huolenaiheesi paperille ja lukea ne Jeesukselle rukouksessa. Lähetä tämä lista Kuusamon adventtiseurakunnalle ja laitamme rukouslistasi Rukouspuutarhan Isän kämmenelle kestorukousaiheeksi, kunnes kaikki huolesi ovat hävinneet ja voimme laittaa samaan paikkaan kiitoskirjeen rukousten kuulemisesta ja siitä avusta, jonka olemme saaneet Jeesukselta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Paavo tästä.Pyydän esirukousta koko perheelleni tänne Tukholmaan.Kiitämme että Herra auttaa.Jeesuksen Nimessä.Amen🙏💖

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoittaja on Leena Rundgren

Paavo Hautala kirjoitti...

Muistamme rukouksin sinua ja perhettäsi tänään sapattina 27.8.2022. Pyydän sinun puolestasi esirukousta! Ole siunattu ja turvattu Herrassa!