sunnuntai 22. syyskuuta 2019

Karpalon Eko-Marketin perustaminen edistyy

Tänään klo 18 Kuusamon ETRA ry osti Kyösti Aikkilalta liikehuoneiston Kitkantie 37 A 3 osakkeet. Hinta oli 43.000 €.
Karpalon Eko-Marketin tilin saldo on nyt 321,29 €.

Kauppakirjojen allekirjoitushetkellä ja sen aikana taivaalta satoi valkoista lunta. Tämä oli ensimmäinen lumisade tänä syksynä. Lumisade kesti vain kauppakirjojen allekirjoitusajan, sitten se loppui ja taivas kirkastui hetkessä. Kun menin ulos, pilviä ei näkynyt kuin vain taivaanrannalla.

Nyt tähän tilaan tulee ensiksi Karpalon Huonekalu-Kirppis, että pystymme maksamaan yhtiövastikkeet ym. kulut ja kartutamme näin remonttirahastoa. Kuusamon ETRA ry ottaa vastaan hyväkuntoisia huonekaluja. Jos sinulla on sellaisia ja raskit luopua niistä, niin ota yhteyttä. Jatkamme edelleen perustajajäsenten etsimistä. Tällä hetkellä meillä on Karpalon Eko-Marketin perustajajäseniä 37. Perustajajäsenmaksu on 50 €. Sen saat takaisin, kun kauppa on valmis 7 %:n alennuksen muodossa, myös verkkokaupan asiakkaat hyötyvät alennuksista, jos he ovat perustajajäseniä. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, niin ota minuun yhteyttä, niin kerron sinulle enemmän tästä asiasta. Tämä on ollut ihmeellinen päivä!

2 kommenttia:

Seija Honkanen kirjoitti...


Hei ! Sinun elämäsi on kuin satua, sillä ei tavallisille ihmisille tapahdu tuollaisia asioita. Minäkin olen kadottanut pyöräni lukon avaimen enkä voi käsittää miten se on voinut hävitä, sillä laitan pyöräni lukkoon vajaan joten en voi lähteä ajamaan ilman, että avaan lukon. Nyt on pitänyt ottaa vara-avain käyttöön ja toivon, että toinenkin vielä löytyisi jostain kuin ihmeen kautta. ei ole vielä löytynyt ja nyt on koko pyörä ollut huollossa yli viikon. No, ihme toisaalta kyllä on tapahtunut, sillä pyörässä ollut vika meni takuuseen ja saan uuden pyörän! Jumalaan voi aina luottaa kaikissa tilanteissa.

Paavo Hautala kirjoitti...

Hei, Seija! Elämä on todella ihmeellistä. Enkelit ovat pyörineet ympärilläni päivittäin ja ja he ovat palvelleet minua ja auttaneet pulmatilanteissa. Kiitos Herralla kaikesta!