tiistai 2. toukokuuta 2017

Rakkauden, armon ja vapauden väärinkäyttö täyttää syntimitan!

"Kaiken se peittää ---" (1. Kor. 13:7.)

"Ennen kaikkea olkoon teidän rakkautenne toisianne kohtaan kestävää, sillä rakkaus peittää syntien paljouden." (1. Piet. 4:8.)

"Jumalan armo on näet ilmestynyt pelastukseksi kaikille ihmisille, ja se kasvattaa meitä hylkäämään jumalattomuuden ja maailmalliset himot ja elämään siveästi, vanhurskaasti ja jumalisesti nykyisessä maailmanajassa, kun odotamme autuaan toivon täyttymistä ja suuren Jumalan ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen kirkkauden ilmestymistä." (Tiit. 2:11-13.)

"Tehkää näin vapaiden tavoin, älkää niin kuin ne, joilla vapaus on pahuuden verhona, vaan niin kuin Jumalan palvelijat." (1. Piet. 2:16.)

Rakkaus, armo ja vapaus ovat Jumalan suuria lahjoja, joita käytetään maailmassamme hyvin paljon väärin. Ei vain uskottomien vaan myös uskoa tunnustavien parissa. Tämä maailma on kutonut paksun kirjavan peiton, jonka alla ihmiset elävät omien himojensa ja halujensa mukaan piittaamatta Jumalan käskyistä. Väärin ymmärretyn rakkauden, armon ja vapauden kustannuksella emme saa hylätä uskon kuuliaisuutta, joka on Pyhän Hengen työn hedelmä.

Sitten, kun maailma julistaa Jumalan palvelijat ja Jeesuksen seuraajat rikollisiksi ja vaativat heille maallisen ja uskonnollisen vallan avulla rangaistuksen, niin loppu on lähellä. Erilaisten uhkausten, pakotteiden ja jopa kuolemantuomion avulla maailmaa hallitseva paha kolmiliitto yrittää tuhota ne, joilla on sydämessään Jumalan sana, Jumalan käskyt ja Jeesuksen usko.

Rakkauden, armon ja vapauden väärinkäyttö täyttää syntimitan ja Jumalan tuomiot kohtaavat maata!

2 kommenttia:

Jeesuksen tunteminen kirjoitti...

Amen ! Tule Herra Jeesus jokaisen sydämmeen.

" Kiitos hyvin koskettavasta sekä evankeelisesta kirjoituksestasi."
Juuri tämän tyyppistä evankeljumia rikkinäiset sekä haavoittuneet sielut tarvitsevat kuulla. Koska se on kuin balsamia rakkaudettomien sydämmiin.
- Uskon että moni halajaa saada vielä kokea vapauttavan evankeljumin sanoman.
" Kiitos Rakkaudesta" Runsaimmin siunauksin Ari

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos, Ari!Olen huomannut, että sinulla on suuri kaipaus Jumalan puoleen ja hätä hukkuvista sieluista! Herra sinua auttakoon ja johtakoon joka päivä! Muistan sinua ja läheisiäsi rukouksin!